MÁGIA

Találd meg az utadat varázslat – Így biztosan megleled a helyedet vagy a célodat!

Ne aggódj, ez mindannyiunkkal megesik, hogy néha nem találjuk a helyünket, nem tudjuk merre tovább, mihez kezdjünk magunkkal miután véget ért egy fejezet az életünkben. Olyankor szoktunk tanácsot kérni egy baráttól vagy türelmesen várni egy jelre. De azt is megteheted, hogy elvégzed ezt a varázslatot, ami segít megtalálni az új célodat vagy az ösvényt, amin el kellene indulnod!

Gyakran, mikor egy feladat vagy életszakasz végére érünk, nem tudjuk, hogyan tovább. Vagy ha rosszabb esetben tragédia, kellemetlenség ér bennünket, elbizonytalanodunk és olyankor hajlamosak vagyunk elveszíteni önmagunkat. Akármi miatt nem találod éppen az utadat, a helyedet a világban, vagy vágysz egy új célra, akkor végezd el ezt a varázslatot, ami biztos segíteni fog neked abban, hogy megleled, amit keresel! A varázslat révén olyan mágikus útmutatást kapsz, amely egész biztosan megvilágítja az utadat.

Kellékek

Papír térkép

3 tű

1 fekete toll

1 pénzérme

Néhány szál haj

1 nagyobb falevél

1 fehér gyertya

A varázslat menete

A térkép lehet bolti, de akár nyomtathatsz is egyet. Mindegy mit ábrázol, nem számít a régió, csak egy szimbolikus elem a varázslathoz.Vasárnap menj ki a szabadba. Ez lehet a kerted vagy egy erdő, akár rét is. Terítsd le a térképet a földre és szúrj bele három tűt úgy, hogy háromszöget zárjon be. Rajzold be a fekete tollal a háromszöget.

Ezt követően tedd a pénzérmét a háromszög közepébe. Fogd a falevelet, írd rá a neved, kösd át a hajszálaiddal, és ezt szintén tedd középre, de vigyázz, hogy még a szél ne fújja el.
Gyújtsd meg a gyertyát, tartsd a kezeid között, és mikor úgy érzed elég energiával sikerült feltöltődnöd és kiürült az elméd, mondd el az igét:

„Nem tudom, melyik utat kell megtennem,

Nem tudom, hol a helyem,

Nem tudom mi legyek.

Kérem a négy égtáj, a négy elem és a négy angyal/isten segítségét,

hogy mutassanak nekem utat,

és holnap reggel úgy ébredjek, tudom hol a helyem, tudom, kinek kell lennem.”

Ezután emeld a magasba a hajszálaiddal átkötött falevelet és engedd szélnek.

Este, otthon ismételd el az igét a gyertyafényben majd térj lefeküdni úgy, hogy éjszakára a párnád alá teszed a térképet. Természetesen a tűk nélkül!
Éjszaka, álmodban meg kell látnod az utadat vagy legalábbis azt, hogy mit kell tenned, minek kell lennie az új foglalkozásodnak.

A pénzérmét a legjobb, ha egy kútba dobod, de ha nincs rá mód, akkor folyóba, tóba vagy ásd el a szabadban.

.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL