Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Szerezz új ügyfeleket, virágoztasd fel üzletedet ezzel a 4 kivételesen erős varázzsal

Szerző:
Szabó Anna
Nemrégiben indítottál vállalkozást? Vagy régóta meg van és döcög? Jó volna új vásárlókra, ügyfelekre szert tenni? Bizonyára amellett, hogy minden hétköznapi módszert bevetsz a siker érdekében, hozzá egy csipetnyi mágia alkalmazásával végképp elősegítheted a kívánt eredményt! Varázsolj magadnak szerencsét, ügyfeleket és biztos sikert az üzletednek, hogy az jövedelmező legyen!

Szerencse az üzleti életben

Ha szeretnél szerencsésebb lenni az üzleti életben, könnyebben teremteni meg a bőséget és a jólétet, akkor légy az istenek kegyeltje, akik végtelen szerencsével és lehetőséggel áldhatnak meg. Fordulj a japán Daikokuten (Daikoku), a vagyon, a kereskedelem és a csere istenéhez és Ebisuhoz, a halászat és a kereskedők istenéhez. Ha lehetőséged van rá, szerezz be kettejükről egy kis szobrot és tedd ki üzletedbe vagy oda, ahol dolgozol, az már eleve biztosítja a sikeredet!

Tehát, csütörtöki napon, növő holdkor gyújts 4 zöld és 4 aranyszínű gyertyát. Füstölj babérral. Készíts egy kis fahéj olajat (olívaolaj és fahéj keveréke) és tedd az oltárodra. Tedd ki az oltárra a két isten képét és egyet, ami téged ábrázol. Érdemes még hal szimbólumot is kitenned.

Meditálj a vágyadra, vizualizáld üzleti sikereidet és a jólétet, és mikor készen állsz, emeld az istenek irányába az olajat e szavakkal: „Daikoku és Ebisu, hatalmas urak, kik végtelen szerencsével rendelkeztek a kereskedelemben, kik soha nem nélkülöznek, nem éltek szegénységben, áldjátok meg az olajat, hogy én is megcsinálhassam a szerencsémet!”

Várj pár pillanatot, majd egy kevéske olajjal kend be a kezeidet e szavakkal: „Kenem kezeimet, a folyékony szerencsével, amihez hozzáérek az arannyá válik!”

Egy ujjnyit kenj e homlokodra és mond: „A zsigereimben érzem, a szerencsés lépéseket, mindig tudom mire van szüksége üzletemnek!”

Ezután mondj köszönetet az isteneknek és ajándékozd meg őket szakéval vagy bármilyen más alkohollal. Az olajat ne mosd le este, legfeljebb törölgesd meg a kezeidet, ha nem száradt be.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL