MÁGIA

Szerezd vissza ex-partneredet az 5 mágia egyikével! - Jobb, ha tudod, nagyon is működhet!

Azért hangsúlyozzuk, hogy nagyon is működhet, hogy kétszer is gondold meg, valóban akarod-e a volt partneredet, illetve ex-férjedet. Persze egyik varázslat sem ígér csodát, hanem csupán azt, hogyha van még dolgod a kedveseddel, karmikus szinten együtt kell lennetek, akkor a varázslat megtalálja a módját, hogy újra egy pár legyetek. Úgyhogy alaposan fontold meg vágyadat, mert tényleg visszakaphatod őt!

Néha csak azért következik be a szakítás, hogy rájöjjünk bizonyos dolgokra és hogy változtassunk a viselkedésünkön és a hozzáállásunkon. Van, hogy csak dacból, büszkeségből vagy banális dolgok miatt szakít két pár, miközben valójában nagyon is szeretik egymást. Amennyiben van még dolgotok együtt, az a karmátok, sorsotok, hogy együtt legyetek, a következő 5 varázslat segítségével visszaszerezheted ex-partneredet. A varázslatok fehér mágiák, így nem árthatsz vele és nem is veszíthetsz semmit!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Mágneses vonzalom létrehozása

Pénteken, növő hold idején, gyújts hat piros gyertyát, helyezd őket kör alakban. A körben legyen benne a fényképed és a párod képe, és tégy közétek hat kis mágnest, ami mondhatni összeköt benneteket. Füstölj babérral és közben vizualizáld, hogy kibékültök, újra összejöttök és rendkívül boldogok vagytok. Ezután mond el az igét: „Ébredj, ébredj szerelem! Ha ott lakozol még szerelmem szívében, akkor halld meg hívó szavam. Ha van még dolgunk egymással, fogjon el az ellenállhatatlan vágy, hogy ismét velem lehess. Érezd a kettőnk között lévő vonzalmat, minek nem tudsz ellenállni. Szívem és a te szíved összeér, jöjj el hozzám!”

Ismételd el még háromszor  és közben lásd kettőtök kötött a láthatatlan szálat, kapcsolatot, ami összeköt titeket és ami egyre szorosabb lesz. Ezzel készen is van a varázslat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL