MÁGIA

Szeretnél helyes, jó döntést hozni? Ennek a varázslatnak a segítségével álmodban megláthatod a választ!

Döntést kell hoznod valamivel kapcsolatban? És természetesen szeretnél helyes, jó döntést hozni, nem igaz? Ha úgy érzed, nem mersz a saját, tudatos ítéletedre hallgatni vagy csak bizonytalan vagy, akkor a segítségedre lehet ez a pofonegyszerű varázslat, ami álmodban adhat a választ arra, mit kellene tenned!

A mágia nem garancia, és nem ígér csodát. De azt sem lehet kizárni, hogy könnyűszerrel megadhatja neked azt, amire vágysz: a választ.

Ám a varázslat előtt és után is érdemes alaposan is átgondolnod a döntésedet. Meg kell tanulnod bízni a saját ítéletedben. Nincs azzal gond, hogyha bizonytalan vagy, de a végső döntés a tiéd legyen. Beszélj róla mással is, olyannal, akiben megbízol és természetesen elvégezheted ezt a varázslatot is, ami segíthet.

A mágiát bármelyik nap végezheted, de hatásosabb lehet a szerdai nap.
 

Varázslat, amivel álmodban választ kaphatsz a kérdésedre

A következőkre lesz szükséged:

• 8 fehér gyertya
• 1 kék gyertya
• 1 kép rólad
• Zsálya füstölő

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a füstölőt és a kör alakban elhelyezett fehér gyertyákat. Tedd középre a fényképedet, amire rárajzoltál egy pentagramát úgy, hogy a csillag közepében legyen az arcod. Helyezd rá a kék gyertyát, de még ne gyújtsd meg, előbb mondd el az igét: „Gyúljon világosság a sötétben, fény az elmémben, ragyogjon be engem, hogy a legjobb döntést hozzam meg. Mikor este álomra hajtom a fejemet, éjszaka álmomban meglátom a választ a kérdésemre.”

Mondd el hangosan a kérdésedet háromszor.

Utána, ha lehetőség van rá, hagyd így éjszaka a gyertyákat, de legalábbis a kék színűt.

Majd menj mielőbb lefeküdni és elalvás előtt végig gondolj a kérdésedre, pontosan arra, amire választ szeretnél kapni.

Amit a varázslatról tudni kell: ugye álmodban kéred a választ. Ez jöhet egyértelműen és tisztán, például meglátod a lehetséges döntésed következményét vagy azt a pillanatot, amikor kimondod a válaszodat, esetleg megléped azt, amit elterveztél. Viszont nem mindig jön ilyen tiszta üzenet és előfordulhat, hogy megjelenik egy szellem, angyal vagy egy idegen, akárki, aki megsúgja vagy utal a helyes döntésre. Figyelj oda a hangokra, színekre, érzésekre, szimbólumokra. Azért ne aggódj, a mágia törekedni fog arra, hogy értésedre adja válaszát, tehát bármilyen csavarosnak is tűnjön, tudni fogod, mi a helyes!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL