MÁGIA

Szeretnéd, ha visszaírna a kiszemelted? Akkor végezd el a 3 varázslat egyikét!

Van egy kiszemelted és nagyon szeretnéd, ha össze jönne vele a dolog? Ez teljesen érthető! Bizonyára tudod, hogy a mágia semmire sem garancia és hogy leginkább a személyes varázsodra kell támaszkodnod! Ám ez nem jelenti azt, hogy ne vethetnél be egy icurka-picurka mágiát is a siker érdekében! Végezd el a 3 varázslat egyikét és érd el, hogy visszaírjon neked!

Szeretnél továbbismerkedni a kiszemelteddel? Akár már az első néhány levelezésetek akadt el vagy az első randitok után vagytok, végezd el a választott mágiát pénteki napon, növő hold idején:

Adj még egy esélyt varázs

Szükséged lesz egy kék színű gyertyára meg egy rózsaszínre. A rózsaszínbe karcold bele a nevedet és fújd be a parfümöddel. Azután állítsd rá az illető fényképére vagy egy cetlire, amin a neve szerepel. Fog egy babérlevelet, írd rá az „írj vissza X” vagy „hívj fel X” szavakat és füstöld el. Végül gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az igét:
„Ahogy a gyertya lángja, úgy villan a nevem az eszedbe. Illatom beleszökik az orrodba, arcom az eszedbe és te beszélni akarsz velem. Adj még egy esélyt nekem és nem bánod meg! Higgy kettőnkben!”

Az éjszaka folyamán biztonságos körülmények között égesd le a gyertyát, utána a csonkot a képpel együtt tedd egy biztonságos helyre 4 hétig.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL