Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Szabadulj meg az összes negatív energiától és tegyél szert új erőre - Csakratisztító rituálé

Szerző:
Szabó Anna
A csakra az energia központja, amelyből hét is van a testen. A csakrák segítenek abban, hogy a test és a lélek kiegyensúlyozott legyen. Ám ha túl sok negativitás ér bennünket, elzáródhatnak és diszharmonikus működés esetén megbetegedhetünk és más kellemetlenségek is érhetnek. Ezért kell rendszeresen elvégezni a csakratisztítást, hogy megszabadulj a negatív energiától és tiszta, új energiákra tehess szert!

 

Minden csakra más-más területet szolgál szervi és mentális szinten is. Ha a csakra kiegyensúlyozatlan, akkor tudhatjuk, hogy túl sok negatív energiát cipelünk, amik károsan hat a testi és lelki jólétünkre egyaránt. A kristályok segítik a csakrák tisztulását, harmonizálását és összehangolását úgy, hogy a különböző csakrapontokra tesszük őket. Ha tartósan beteg, gyenge, fáradt vagy depressziós vagy, akkor feltétlenül végezd el a csakratisztítást, mert lehet, hogy dolgoznak rajtad a negatív energiák. Ám ha tünetmentes vagy, akkor is célszerű lehet, hogy megelőzhesd a bajt!

Kellékek

Ásványok a csakrákhoz:

Muladhara / gyökér csakra: gránát, vörös korall, vörös jáspis, fekete ónix

Svadhishthana / szakrális csakra: tigris szem, napkő, kalcit, karneol

Manipura / napfonat csakra: pirit, sárga jade, citrin, borostyán

Anahata / szív csakra: malachit, zöld kalcit, amazonit, aventurin, rózsakvarc

Vishuddha / torok csakra: akvamarin, szodalit, kalcedon

Ajna/ harmadik szem csakra: fluorit, ametiszt, angelit,

Sahasrara / korona csakra: ametiszt, hegyi kristály

1 piros gyertya (gyökér csakra)

1 sárga gyertya (szakrális csakra)

1 narancsszínű gyertya (napfonat csakra)

1 zöld gyertya (szív csakra)

1 kék gyertya (torok csakra)

1 lila gyertya (harmadik szem csakra)

1 fehér gyertya (korona csakra)

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Rajzold le a testedet és rá a csakra pontokat. Írd rá a nevedet, hogy az te vagy. A megfelelő helyekre tedd a gyertyákat. Gyújtsd meg őket és a füstölőt.

Előzetesen már megtisztítottad és megszenteld a köveket. Feküdj le, helyezkedj el kényelmesen és a választott ásványokat tedd a megfelelő csakra pontjaidra.

Relaxálj. Érezd, ahogy a kövek melegíteni kezdenek. Hogy a csakrád bizseregnek, működésbe lépnek. Akár vizualizálhatod is, hogy forognak, örvénylenek, hatalmasak és erősek.

Mikor kellően ellazultál, mond el az igét: „Érzem, ahogy eltávozik mind a hét csakrámból a negatív erő, a mágikus köveknek köszönhetően érzem, ahogy megtisztulok és megújul a testem és a lelkem.”

Legalább 10 percet kell fekve maradnod és ahol erős nyomást érzel, ott valószínűleg blokk, diszharmonikus működés van. Mond ki, amit gondolsz. Mond ki bátran, hogy megszabadulsz a félelmeidtől, a stressztől, az aggályaidtól. Ha valami kikívánkozik belőled, mint ki hangosan, azzal is tisztulsz. Képzeld el, hogy a kövek sugároznak, feltöltenek, hogy energiával telítődsz.

Hagyd, hogy a kövek tegyék a dolgukat és új energiával lássanak el.

A rituálét követően folyóvíz alatt tisztítsd meg a köveket és rakd őket biztos helyre a többi kellékkel együtt és végezd el rendszeresen a tisztítást.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL