MÁGIA

Rossz szokás elleni varázs - Hogy leszokj végre valahára!

Szerző:
Szabó Anna
Mitől szeretnél megszabadulni? Szeretnéd letenni a cigit vagy a boros üveget? Jó volna többé nem rágni a körmödet vagy beteges rendszermániádat hagynád már magad mögött? Vagy az a te rossz szokásod, hogy folyton negatívan gondolkodsz és állandóan féltékenykedsz? Ez az egyszerű és gyorsan működő varázslat mindenféle rossz szokást segíthet legyőzni! Támogasd meg egy kis mágiával a törekvéseidet!

 

Mert természetesen ez a varázs sem ígér csodát. Kell, hogy mellette a mindennapokban is törekedj arra, akár minden lehetőséget megragadva, hogy leszokj róluk. Ellenben nem veszítesz azzal semmit, ha elvégzed, hiszen ártani nem árt és csak nyerhetsz vele! Bármilyen rossz szokásod is legyen, amitől szeretnél megszabadulni, arra kiváló ez a könnyű és gyors segítséget nyújtó mágia. Mivel azt mondják, hogy javarészt minden fejben dől el, ezért a varázslat célja, hogy megszűntesse a rossz szokásoddal kapcsolatos vágyat, ingert, ami kiváltja.

Kellékek

7 fekete gyertya

21 kis cetli

Toll

Fémtálka

A varázslat menete

Fogyó hold idején, szombati napon kezd a mágiát, amit utána 21 napon át kell végezned. Írd fel a cetlikre a rossz szokásodat, valahogy így: „Többé nem dohányzom, mert nincs rá igényem.” vagy „Többé nem gondolkodok negatívan, mert eszembe sem jut.”

Minden alaklomnál gyújtsd meg a gyertyákat, hunyd le a szemeidet. Relaxálj a célodra és képzeld el, hogy már nem iszol, nem dohányzol, nem vagy féltékeny. Azt lásd, amilyen lenni szeretnél a vágyad nélkül.

Utána mond ki hangosan: „Felhagytam az X-el (nevezd meg a szokást), többé nincs rá igényem sem pedig késztetésem!”

Ezután égesd el a kis papírt. Végezd el ugyanígy a varázslatot, a következő 21 napon is és a legvégén a tálkában elégetett papírokat és a csonkig égett gyertyákat temesd el, mert ezzel fogod végérvényesen lezárni a rituálét, illetve jó esetben megszabadulni a rossz szokásodtól.

Fontos, hogy mindennap maximális hittel és energiával végez, ne legyenek kétségeid a sikerrel kapcsolatban!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL