MÁGIA

Pillants bele a 2020-as évedbe ennek a 3 Cigánymágiának a segítségével

A Cigánykártyával önmagában is jósolhatsz. De ha mágikus úton szeretnéd előhívni a Cigánykártya szellemét, akkor még biztosabb lehetsz a sikerben. Szinte csak egy pakli Cigánykártyára lesz szükséged és arra, hogy válassz egyet a 3 varázslat közül, amely megmutatja neked idei éved legjelentősebb mozzanatait vagy amit csak tudni szeretnél!

Fogj egy pakli Cigánykártya paklit, nyisd meg az idő kapuját és láss bele a jövőbe a 3 varázslat egyikével:

Üzenetet az Üzenettel

Vedd elő az Üzenet lapot a pakliból. Gyújts egy kék színű gyertyát. Fogj egy üres lapot és írd rá: „Üzenet 2020-ból.” Ezután írd le, ha szeretnéd, hogy mire vagy pontosan kíváncsi, majd tedd bele egy borítékba. A borítékba tegyél még három érmét. Amikor ezzel készen vagy képzeld el, hogy álmodban meglátod a jövődet. Amikor sikerült kellőképpen elképzelned, amit szeretnél, mondd:

„Valamit, valamiért, pénzt az isteneknek, megfizetem, hogy láthassam a jövőmet. Ma éjjel, engedjenek a hatalmas istenek betekintést nyerni a jövőmbe.”

Ezután égesd el a borítékot úgy, ahogy van. Ha minden jól megy, éjszaka látni fogod a jövődet! Ügyelj arra, hogy tűzbiztos körülményeket teremts! A hamvakat hagyd éjszakára az oltárodon. Másnap pedig ásd el a hamut érmékkel együtt a kertedben vagy bárhol, ahol csak tudod.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL