Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Párkapcsolat erősítő és válogatott szerelmi mágiák Valentin-napra

Szerző:
Szabó Anna
Közeleg a Valentin-nap. A szerelem napján rendkívül erőteljesek az energiák és könnyen megfogan a mágia. Ez a nap minden szerelmi és szexuális mágiának kedvez. Éppen ezért, hogy maximálisan kihasználhasd a lehetőségeidet, előrukkoltunk a leghatásosabb szerelmi mágiákkal, hogy minden szerelemmel kapcsolatos vágyad teljesülhessen!

Valentin-napi párkapcsolaterősítő mágia

Ha készen állsz a pároddal magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat és szorosabbá tenni lelkiekben és testiekben, akkor szükséged lesz annyi piros gyertyára, ahogy éve együtt vagytok. Helyezd el őket szívalakban az oltárodon és kösd őket össze egy piros szalaggal. Tégy középre két ruhadarabot, ami tőletek származik (előtte befújtad a sajátodat a te parfümöddel és a párodét is az övével) és legyen a közeledben tű és piros cérna. Füstölj rózsa illattal. Gyújtsd meg a gyertyákat és meditálj a vágyadra. Lásd olyannak a kapcsolatodat, mint amilyennek szeretnéd, hogy legyen. Utána fogd a kezedbe a kettőtök ruhadarabját és kezd el őket összevarrni, miközben azt mondod: „Együtt vagyunk X éve (ahány éve együtt vagytok), napjaink szerelemben és boldogságban telnek. Legyen még ötször ennyi évünk, ami még nagyobb szerelemben és boldogságban teljen, ha az istenek is engedik. Az én szívem a te szíved, a te szíved az én szívem, amíg szeretsz, én is szeretlek.”

Varrd össze a két anyagot, majd tedd vissza középre. Hagyd ott éjszakára és másnap tedd egy biztonságos helyre és őrizd meg legalább három hónapig.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL