MÁGIA

Ősi indián gyógyító rituálé, ami minden betegségen segíthet

Szerző:
Szabó Anna
Ha a hitet összekevered egy kis mágiával, varázslatos fegyver lesz a kezedben a betegségek ellen. Pontosan ez tették az ősi indiánok és ettől olyan erősek a varázslataik, köztük ez a gyógyító rituálé is. Végezd el ezt a rituálét, amikor beteg vagy és nyerd vissza testi és lelki erődet egyaránt!

 

Az indián gyógyítás alapgondolata az, hogy amikor egy problémával találkozunk az utunkon, hajlamosak vagyunk rossz irányba változtatni a viselkedésünkön és a másokhoz, a természethez való hozzáállásunkon. Ezért az indiánok abban hisznek, hogy el kell engedni a régi ént – ezekkel a rossz gondolatokkal együtt – ahhoz, hogy az ember meggyógyuljon. El kell ereszteni ezeket a bizonyos múltbéli szokásokat és tetteket. Ehhez szükséges ez a szertartás is.

Természetesen mondani sem kell, hogy a gyógyító varázslatok nem helyettesíthetik az orvosi kezelést és jó tanácsokat. Ellenben a mágia elősegíti azok eredményességét. Próbáld ki nyugodtan ezt a teljesen ártalmatlan varázslatot, ami kisebb-nagyobb problémákon is egyaránt segíthet!

 

Kellékek

Fürdősó

Tömjén vagy zsálya füstölő

Tej és Méz

Fehér gyertyák

A varázslat menete

Végy tisztító fürdőt.  Tégy a vízbe ásványi sót, ezzel megtisztíthatod az aurádat is. Majd menj a helységbe, ahol a rituálét szeretnéd végezni. Ott gyújts néhány fehérszínű gyertyát. Ezután a legjobb, ha zsályafüstölőt gyújtasz és azok közül is az a leghatásosabb, amelyik kötegelve van. Ez egy ősi indián módszer, amivel megtisztítják a testet, a lelket, de akár a teret is.

Ezután tégy az oltárodra egy kis mézet és tejet, majd helyezkedj el kényelmesen és szólítsd meg a totemállatodat e szavakkal:

„A Szeretet, a Tej és a Méz által megidézlek téged, én állatszellem barátom, totemem és szövetségesem, jöjj elő és jelenj meg ezen a helyen, szeretnék találkozni veled és üdvözölni a szent arcodat!”

Adj neki időt, hogy megmutatkozzon lelki szemeid előtt.

Miután ez megtörtént, ez kell mondanád a Föld Anyához szóló gyógyító imádságot: (A szöveg kissé szokatlan lehet, de ne ijedj meg tőle, ez csak segít elszakadni a régi énedtől és berögzültségeidtől és velük együtt távoznak majd a betegségeid is)

„Anya, énekeljen nekem egy dalt, ami megkönnyíti a fájdalmamat,

Gyógyítsd meg a törött csontokat, hogy újra egy egész legyek.

Fogd be a babámat, amikor megszületik,

Énekeld el a halál dalomat, taníts meg, hogyan kell gyászolni,

Mutasd meg nekem a gyógyító gyógynövényeket,

A Nagy Szellemet, aki szolgálhatok.

Anya, gyógyítsd meg a szívemet, hogy láthassam,

A megújuló életemben az ajándékaidat."

 

Mond el legalább 9-szer és hagyd, hogy az ima dolgozzon rajtad! Utána már nem is lesz egyéb dolgod, int megköszönni a Föld Anyának és a totemállatodnak a segítségüket!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL