MÁGIA

Október 31-én ennek a 4 varázslatnak a segítségével megismerheted a jövődet!

Halloween, vagyis Samhain az egyik év egyik legmágikusabb napja. Ilyenkor szokás a jóslás, mivel nemcsak az e világot és a túlvilágot elválasztó fátyol vékonyodik el, hanem az idősíkokat elválasztó is. Ha tudni szeretnéd, mit tartogat neked a sors, akkor október 31-én könnyűszerrel megláthatod a jövődet a 4 mágia egyikével.

Az ókori pogányok a vékonyodó fátyol erejét a jóslás gyakorlására is használták Halloweenkor. Olyan kérdéseket tettek fel, mint a születendő gyermekek neme, kemény tél lesz-e, mit tartogat nekik a szerelem, mennyi pénzük lesz, és így tovább. Ha te is szeretnél belelátni a sorsodba, nincs más dolgod, mint elvégezni a 4 mágia egyikét:

A jövőt megvilágító gyertyamágia

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 2 kis cetli
• Toll

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és mindkét cetlire írd fel, mire vagy kíváncsi. Utána fogd őket a kezeidbe és így szólj: „A gyertya fénye mindent megvilágít, különösen az ősi Samhain éjjelén. Mutassa meg hát nekem a fény és Hekaté istennő, a Tűz Anyja, mit tartogat a jövőm, az éjszaka folyamán bepillantást nyerek sorsomba, amíg a gyertya fénye ég.”

Hajtsd össze a két cetlit. Az egyiket a gyertya alá tedd, a másikat a párnád alá. A gyertyát égesd le az éjszaka folyamán, de természetesen ügyelj a tűzbiztonságra.

Célszerű feljegyezni az álmaidat, mert tudd, nem mindig teljesen tiszta a jóslat, előfordulhat, hogy szürreális történetet látsz vagy tele van szimbólumokkal, de ne feledd: mindennek jelentése van.

Másnap égesd el a cetliket.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL