MÁGIA

Nincs több negatív energia, probléma, szakítás utáni fájdalom: 3 varázslat, amihez szinte csak egy füstkvarc kell

A füstkvarc tökéletes arra, hogy elűzze a depressziót, a szomorúságot, a negatív energiákat, érzéseket és megszabadítson a félelmektől, az akadályoktól. Ha ezek egyikével kapcsolatosan lenne szükséged egy kis mágikus segítségedre, használd a 3 varázslat egyikét! Elhiheted, a mágia sikere nem azon áll vagy bukik, mennyi mindent használsz hozzá, hanem mennyi energiát fektetsz bele!

Válassz egyet a következő 3 mágia közül, amelyekhez szinte csak füstkvarcra lesz szükség. A választott varázslatot fogyó hold idején, szombaton kell elvégezni.

Elűzöm, amire nincs szükségem varázs

Bármit elűzhetsz ennek a varázslatnak a segítségével, amire nincs szükséged, legyen az depresszió, szomorúság, félelem, nem kívánt figyelem vagy éppen probléma.

Kellékek:

• 1 füstkvarc
• 1 fehér gyertya
• Papír és toll
• Zsálya füstölő (a legjobb, ha igazi, szárított növényből van)
• (Esetleg kép arról a személyről, akit „elűznél”)

A varázslat menete

Gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőt. Írd fel a cetlire, hogy mitől vagy kitől szabadulnál meg. Előbb tartsd a cetlit a füstölő fölé, miközben a füstkvarc az egyik kezedben van és mondd: „Kifüstöllek, messzire űzlek, elkergetlek a szívemből és az elmémből, a környezetemből és az otthonomból. Távozz és többé ne kísérts engem.”

Ezután égesd el a cetlit meg esetleg az illető képét e szavakkal: „Elégetlek és ezzel leszámolok veled, a füstkvarc ereje támogat engem és segít elérni célomat: megszabadít…. (itt fejtsd ki mitől vagy kitől).”

Miután elégetted a cetlit, szórd a hamvakat a szélbe, a füstkvarcot pedig tedd a párnád alá vagy legalábbis a közeledbe az éjszakára.

Másnap tisztítsd meg folyó víz alatt és ismét használhatod.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL