Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Nincs olyan, ami ne lehetne a tied! - Csak használd ezt az 5 mágikus vudu pecsétet!

Szerző:
Szabó Anna
Legalábbis, ha eléggé hiszel abban, hogy megérdemled és az égiek is így akarják, akkor bármit megszerezhetsz, elérhetsz, amit csak szeretnél! Főleg, ha beveted hozzá ezt az 5 rendkívül régi, de annál hatásosabb mágikus vudu pecsétet! Legyen a vágyaid tárgya szerelem, pénz, boldogság, egészség, a pecsétek birtokában elérheted, hogy valóra váljanak a vágyaid!  

{KEPGALERIA}

A mindent teljesítő pecsét!

Hogy-hogy mindent teljesít? Úgy, hogy az a legfőbb loa (a vudu vallás istenei) Damballah Wedo pecsétje, aki a nagy teremtő, így bármit képes neked megadni!

Érdemes a vágyadat a megfelelő mágikus naphoz igazítani. Ezt ennek a táblázatnak a segítségével teheted meg.

A választott napon, gyújts meg a megfelelő színű gyertyát. Előtte karcold bele a főisten nevét. Helyezd elé a kinyomtatott vagy a lerajzolt pecsétet az oltárra. Tégy három olyan dolgot köré, ami szimbolizálja a vágyadat. Ezután hunyd le a szemeidet és koncentrálj. Képzeld el a vágyadat úgy, hogy már beteljesedet.

A relaxálás és teremtő folyamatok után mond el az igét: „Istenek és szellemek fejedelme, hatalmas Damballah Wedo, Mindennek Atyja, arra kérlek, nézz szívembe, és ha szívemet jónak ítéled és vágyamat érdemesnek, kérlek teljesítsd azt, mert azt jelentené nekem a boldogságot! Hálás köszönet Teremtő Atya, amiért meghallgattad kérésem!”

Ezután hagyj mindent az oltáron éjszakára, a gyertyát pedig elfújhatod.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL