Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Nincs még eleged a csodavárásból? - Készíts akkor Mojo zsákot!

Szerző:
Szabó Anna
Meg akarod valósítani leghőbb vágyaidat? Nem jött még el az igaz szerelem? Jól jönne egy kis szerencse? Mi lenne, ha nem csak várnál, hanem szó szerint a kezedbe vennél néhány egyszerű eszközt, és elkészítenéd magadnak vagy akár másnak a személyes Mojo zsákocskáját, amivel azt vonzol be az életedbe, amit csak akarsz! Ráadásul még dizájnos is!

{KEPGALERIA}

Elkészítésük

Nincs más dolgod, mint a követkő megfelelések szerint a zsákocskába rakni a köveket és a növényeket, majd jól lezárni, hogy ne szóródhassanak szét. Amint ezzel meg vagy, gyújts gyertyát, vedd a kezedbe az elkészült zsákot és koncentrálj néhány percig arra, mi célból készítetted, mik a terveid vele, mit szeretnél általa elérni. Illetve ha másnak szánod, akkor ő mit érjen el általa. Vizualizálj sokat, lásd pontosan és részletesen a terveidet, mert az benne található anyagokon kívül, így adod bele a saját energiádat is!

Az, hogy miből mennyit teszel bele, az teljesen tetszőleges, és persze a zsákocska méretétől is függ. Mint láthatod, teljesen egyedivé varázsolhatod a zsákocskát. Nem csak bele, de akár kívülre is rakhatsz olyan tárgyakat, jelképeket, medálokat, amik szimbolizálják a zsákocska célját. Minél egyedibb, annál hatásosabb lesz!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL