MÁGIA

Nincs még eleged a csodavárásból? - Készíts akkor Mojo zsákot!

Meg akarod valósítani leghőbb vágyaidat? Nem jött még el az igaz szerelem? Jól jönne egy kis szerencse? Mi lenne, ha nem csak várnál, hanem szó szerint a kezedbe vennél néhány egyszerű eszközt, és elkészítenéd magadnak vagy akár másnak a személyes Mojo zsákocskáját, amivel azt vonzol be az életedbe, amit csak akarsz! Ráadásul még dizájnos is!

{KEPGALERIA}

Honnan ered a Mojo?

A mojo zsákocskát másnéven gris-gris zsáknak, jujunak és jomonak is szokták nevezni. A Karib térségekben wanga illetve oanga néven ismerik. Aki ezekről olvas, senkit ne tévessze, mert ugyanarról a zsákról van szó, csupán kontinensenként máshogy nevezik.

Eredetileg Afrikából származik, ahol olyan talizmánnak számít, amely megvédi a viselőjét a gonoszságtól vagy szerencsét hoz. Leginkább az afrikai vudu vallás egyik eszköze és az Amerikába került rabszolgák által került a köztudatba ennek a remek kis amulettnek a létezése és használata. Persze régen sokan hitték, hogy valójában a fekete mágia eszköze, amely akár testi és lelki károkat képes okozni. De hát anno miről nem hittek valami rosszat? Mindennek ellenére, ma is nagyon népszerű és közkedvelt dolog, amelynek nagy mestereit Afrikában, Haitin, Cajunban és Louisiana-ban találni. Annyira elterjedt lett az afro-amerikaiak által, hogy manapság ezt külön (vallás) ágnak tekintik, amit hoodoo-nak neveznek.

Általában egy kis textilzsák, amiben kövek, csontok, növények, kis papír igézettel, körmök, olaj, haj, temetőföld vagy más személyes tárgyak lehetnek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL