Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Negatív gondolat-égető gyertyavarázs, hogy ne vonzhasd be a negatív eseményeket!

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyiunkkal megesik, hogy időről-időre rettentően negatívan gondolkodunk, főleg, ha nem alakulnak túl fényesen a dolgaink. Nehéz nem depressziósnak lenni, ha félünk, ha aggódunk, ha úgy érezzük, nem tartunk sehol, ha kilátástalannak találjuk a helyzetünket. De ez az egyszerű gyertyavarázs, segít megszabadulni a negatív gondolataidtól, hogy semmi se akadályozhassa meg a pozitív gondolkodásban!

Természetesen nem görcsösen kell ragaszkodni a pozitív gondolkodáshoz. De azért érdemes figyelni arra, hogy ne veszítsük el, hogy ne hagyjuk magunkat teljesen megrekedni a sötétségben, ahol csak félünk, őrlődünk, aggódunk, ahol már lepergett előttünk a szomorú jövő. Mert a negatív gondolatok, negatív tetteket, élményeket is vonzanak. Mint ahogy a pozitív gondolatok, a pozitív tetteket és történéseket. Ezért kell erre tudatosan odafigyelnünk és ha már úgy érezzük mélyponton vagyunk, érdemes lehet egy kis mágiát is bevetni a siker érdekében!

 

Kellékek

1 fehér gyertya

1 kék gyertya

1 sárga gyertya

1 rózsaszíngyertya

1 fénykép rólad

1kis cetli

Fémtálka

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Szombaton, fogyó hold idején az esti órákban végezd a varázslatot. Tedd oltárodra a fényképedet és köré helyezd négyszög alakban a gyertyákat. Karcold bele a fehér gyertyába a „megtisztulás”, a kékbe „a védelem” szót, a rózsaszínbe a lelki béke”, a sárgába a „pozitivitás” szót.

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt is.

Írd fel a cetlire, hogy mit érzel, mitől szeretnél megszabadulni, mely negatív gondolatoktól. Éld meg erősen az érzelmeket és gondolj arra, hogy kiírod őket a lapra. Mikor úgy érzed, hogy valamelyest kiürültél, és „áttöltötted” a negatív érzéseket, égesd el a cetlit és közben mond:

„Így égjen ki belőlem minden sötét gondolat. Láng ereje és a tűz tiszta dicsősége, hagyd, hogy ezek az árnyékok örökre eltűntek Az elmém és a lelkem tiszta, nem szorítja már gyötrő gondolat, megszületik bennem a lelki béke, érzem. Fény árasztja el elmémet.”

Ezután melengesd meg kezeidet a gyertyák melegében, érezd, hogy feltöltenek energiával, kiűzik belőled a negativitást. Érezd, hogy megszabadulsz a béklyóktól, egyre szabadabban lélegzel és hogy kezd visszatérni beléd a reményt és a pozitív gondolatok. Maradj így addig, ameddig csak jól esik.

A végén szórd szét a hamvakat a szélben. A gyertyákat pedig égesd le a következő napokban, - addig is érdemes odaülnöd és relaxálni, erősíteni a pozitivitást - majd a fényképeddel és a csonkokkal együtt, tedd el egy biztos helyre legalább egy hónapig.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL