MÁGIA

Mondd el az 5 mágikus ima egyikét a gyönyör és a szexuális vágy fokozásáért!

Szeretnéd felfrissíteni a nemi életeteket? Jó volna visszahozni a tüzet a hálóba? Akkor válaszd ki a legszimpatikusabb szerelem istent vagy istennőt és mondd el az imáját! Az istenek megadhatják neked azt, amire vágysz és visszacsempészheted a szenvedélyt a szeretkezéseitekbe, gyönyörteljesebb élményeket átélve.

A legcélszerűbb, ha pénteki napon növő hold idején vagy telihold napján mondod el a választott imát. Persze bármikor máskor is megteheted, ha épp alkalom adódik rá, akár randevú vagy szex előtt. Gyújts hozzá két darab piros gyertyát, füstölj rózsával vagy vaníliával és miközben imádkozol, vizualizáld a vágyadat!

Az imádság után köszönd meg az adott isten(nő) segítségét!
 

Freyja imája

Freyja a szeretet, szex és szépség istennője

„Szeretet és szépség, szerelem és vágy istennője, Freyja, arra kérlek, légy a segítségünkre! Támaszd fel testi szerelmünket hamvaiból és lehelj belé új életet. Add, hogy újra elárasszon bennünket a vágy lángjai, özönvízként csapjon le ránk a kéj hulláma. Leljük meg egymásban azt, aki képes kielégíteni minden vágyunkat. Hadd ragyogjak istennőként kedvesem szemében, kívánjon úgy, mint még soha. Hadd fürdőzzek meg elragadtatásában és imádatában, meglelve mindazt, amit kívánok!”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL