MÁGIA

Mondd el az 5 mágikus ima egyikét a gyönyör és a szexuális vágy fokozásáért!

Szeretnéd felfrissíteni a nemi életeteket? Jó volna visszahozni a tüzet a hálóba? Akkor válaszd ki a legszimpatikusabb szerelem istent vagy istennőt és mondd el az imáját! Az istenek megadhatják neked azt, amire vágysz és visszacsempészheted a szenvedélyt a szeretkezéseitekbe, gyönyörteljesebb élményeket átélve.

A legcélszerűbb, ha pénteki napon növő hold idején vagy telihold napján mondod el a választott imát. Persze bármikor máskor is megteheted, ha épp alkalom adódik rá, akár randevú vagy szex előtt. Gyújts hozzá két darab piros gyertyát, füstölj rózsával vagy vaníliával és miközben imádkozol, vizualizáld a vágyadat!

Az imádság után köszönd meg az adott isten(nő) segítségét!
 

Aphrodité imája

Aphrodité, a szeretet, a szex és a szépség istennője

„Drága Aphrodité, szerelem istennője, arra kérlek, ébressz isteni vágyat bennünk. Vágyjuk a másik testét és lelkét, epedve várjuk az estét. Hadd legyünk egymáséi gyönyörben és kéjben, hozd tűzbe testünket és lelkünket. Kívánj nekünk forró szexélményt, hogy kapcsolatunk újra friss és energiával teli legyen. Segíts nekünk elmerülnünk a mámorban, hogy sikerüljön egymást megismerni és boldoggá tenni. Adj erőt és képességet az örömszerzésre, hogy minden egyes szeretkezés felejthetetlen legyen!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL