Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Mondd el az 5 mágikus ima egyikét a gyönyör és a szexuális vágy fokozásáért!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd felfrissíteni a nemi életeteket? Jó volna visszahozni a tüzet a hálóba? Akkor válaszd ki a legszimpatikusabb szerelem istent vagy istennőt és mondd el az imáját! Az istenek megadhatják neked azt, amire vágysz és visszacsempészheted a szenvedélyt a szeretkezéseitekbe, gyönyörteljesebb élményeket átélve.

A legcélszerűbb, ha pénteki napon növő hold idején vagy telihold napján mondod el a választott imát. Persze bármikor máskor is megteheted, ha épp alkalom adódik rá, akár randevú vagy szex előtt. Gyújts hozzá két darab piros gyertyát, füstölj rózsával vagy vaníliával és miközben imádkozol, vizualizáld a vágyadat!

Az imádság után köszönd meg az adott isten(nő) segítségét!
 

Astarte imája

Astarte, a szex és a háború istennője

„Hatalmas Astarte, azért imádkozom hozzád, hogy hozd vissza a tüzet a hálószobánkba. Ébressz bennünk ellenállhatatlan vágyat, lobbantsd lángra testünket, hogy elepedjünk egymásért. Hozd tűzbe szívünket és testünket, hogy úgy szeressük egymást, mint még sosem. Jöjjön el életünkben az izgalom és szenvedély korszaka, hogy újra fiatalnak, kívánatosnak és kielégültnek érezhessük magunkat.”

 

mágia varázslat ima rituálé ceremónia szex szerelem
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL