MÁGIA

Mondd el az 5 bőséget hozó mágikus ima egyikét, ha pénzre van szükséged vagy jólétre vágysz!

Pénzre lenne szükséged? Jó volna többet keresni belőle vagy akár nyerni? A te feladatod az, hogy elmondd ezt az 5 bőséget hozó imát és gondolkodj pozitívan! Az égiek pedig megteremtik számodra a lehetőséget, amit neked meg kell ragadnod annak érdekében, hogy teljesüljön a vágyad! Légy résen, mert az is lehet, hogy valóban csak úgy minden apropó nélkül megajándékoznak egy kis pénzzel.

Ha szeretnél anyagilag egyenesbe jönni vagy csak jól jönne egy kis plusz pénz, mondd el az 5 mágikus ima egyikét vagy akár az összeset!

A legjobb, ha telihold napján vagy csütörtökön, növő hold idején mondod el az imákat!
 

Plutosz imája

Plutosz a gazdagság és bőség görög istene.

Tégy bort – vagy bármilyen italt, amit szeretsz - és süteményt, édességet az asztalodra. Gyújts 6 db zöld vagy aranyszínű gyertyát.

Előbb egy kicsit egyél-igyál, közben gondolj arra, megvan mindened, amit szeretnél, jólétben és bőségben élsz. Mikor ezt igazán átélted, mondd el az imát: „Megvan mindenem, ami kell, étel-ital, tető a fejem felett, és amim van, azt meg is osztom másokkal. Éppen ezért áldj meg még több bőséggel hatalmas Plutosz, hogy még többet adhassak másoknak és hogy a dolgos hétköznapokban a lelkem, még inkább elkényeztetve érezhesse magát. Ha úgy látod, megérdemlem, kérlek áldj meg bőséggel és jóléttel! De bárhogy is döntesz, mindig szívesen látlak asztalomnál, tarts velem!”

Ezután még egyél-igyál tovább és érezd, hogy az isten megáld és lásd magad, ahogy jólétben élsz.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL