MÁGIA

Meggondoltad magad? Ennek a 3 mágiának a segítségével visszavonhatod a szerelmi varázslatot!

Szerelmi kötést tettél a párodra, de már nem szereted? Szeretnél szakítani, csakhogy nem tudsz? Vagy egyszerűen csak meggondoltad magad és nem akarod, hogy mágia hatása alatt álljon? Netán nem is a partneredre, hanem valaki másra mondtál szerelmi varázslatot? A jó hír, hogy van lehetőséged visszacsinálni a varázslatot! Ez a 3 mágia segít visszavonni a szerelmi varázslatot!

Mindannyian követünk el a hibákat. Ha bánod, hogy szerelmi mágiát tettél a partneredre vagy másra, akkor végezd el a 3 mágia egyikét:

Rúnavarázslat a mágia megszüntetésért

Pénteki napon, fogyó hold idején végezd el a mágiát!

Amire szüksége lesz:

• 3 fokhagymagerezd
• Kamilla
• 1 fehér gyertya
• Víz
• Egy tál
• Egy befőttesüveg
• Fénykép rólad és arról a személyről, akire mágiát tettél

Lássuk, hogyan lehet megtörni egy szerelmi varázslatot az előbbi összetevők felhasználásával:

Először is karcold bele a fehér gyertyába a világosság rúnájának szimbólumát. Úgy néz ki, mint egy „S” betű, amelyet egyenes vonalakkal rajzoltak meg.
Gyújtsd meg a fehér gyertyát és meditálj. Tisztítsd meg az elmédet, majd vizualizáld az érintettet, és képzeld el, hogy már nincs rajta a varázslat. Ha magadat varázsoltad el vagy kötést tettél, akkor vizualizáld, hogy nem szereted, szabad vagy, mentes a varázslat hatásától.

Most mond 16 alkalommal a következő igét:

„Ez a varázslat megszűnik, amikor ez a gyertya leég, én pedig megszabadulok a hatásától.”

Keverd össze a hozzávalókat a tálban. Törd össze a fokhagymát, keverd össze a vízzel és a kamillával, amíg paszta nem lesz. Amíg a szerelmi varázslat visszavonására összpontosítasz, tedd a masszát és a fényképe(ke)t az üvegbe. Amíg a gyertya még mindig ég, temesd el üveget a kertedben.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL