MÁGIA

Megérkeztek az idei év leghatásosabb halloweeni varázslatai! – 3+1 ütős mágia október 31-re

Hamarosan itt van október 31, vagyis Halloween, ami nem más, mint az ősi kelta újév ünnep, a Samhain. Ilyenkor megnyílik a láthatatlan világ és e világ közti átjáró, ezáltal még könnyebben kerülhetünk kapcsolatba a szellemekkel, tündérekkel. Gyorsan és könnyedén sikerülnek a varázslatok, hiszen ez egy rendkívül varázslatos, boszorkányos nap!

Minden évben újabb és újabb varázslatokkal igyekszünk szolgálni. Nézd meg közelebbről a következő 3+1 halloweeni varázslatot, hátha találsz közöttük kedvedre valót! 

Mágikus erő növelése

Végy egy meleg tengeri sós fürdőt. Helyezz három piros gyertyát a kád közelébe. Füstölj babérral vagy fahéjjal. Térdelj fel a vízben és tenyereidet tartsd lefelé a víz felé. Képzelj el a nagyon erős fényt, a földből felfelé áramlik és felszökik a testedbe a fejed búbjáig. Érezni fogod, hogy a csakráid működésbe lépnek és kellemes melegségérzet, esetleg zsibbadás tölt el.
Mikor ez megtörtént, mondd el háromszor:

„Samhain szent idején, és mikor a fátyol elvékonyodik,
Hívom az Istent és az Istennőt, a Kozmoszt és Föld ősi varázsát.
Kérem, tisztítsanak meg minden illúziótól, és béklyótól, hogy felszabadítsam és láthassam mágikus erőm valódiságát, hogy bátran és teljes mértékben, mesterien használhassam azt. Legyetek áldottak. ”

Ezután még relaxálj kicsit a vízben és érezd, ahogy a négy elem felől árad feléd az energia, az egész Univerzum tölteni kezd téged.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL