MÁGIA

Megérkeztek az idei év leghatásosabb halloweeni varázslatai! – 3+1 ütős mágia október 31-re

Hamarosan itt van október 31, vagyis Halloween, ami nem más, mint az ősi kelta újév ünnep, a Samhain. Ilyenkor megnyílik a láthatatlan világ és e világ közti átjáró, ezáltal még könnyebben kerülhetünk kapcsolatba a szellemekkel, tündérekkel. Gyorsan és könnyedén sikerülnek a varázslatok, hiszen ez egy rendkívül varázslatos, boszorkányos nap!

Minden évben újabb és újabb varázslatokkal igyekszünk szolgálni. Nézd meg közelebbről a következő 3+1 halloweeni varázslatot, hátha találsz közöttük kedvedre valót! 

Halott szeretted megidézése

Gyújts 8 fehér gyertyát és füstölj édesgyökérrel és tömjénnel. Tégy ki egy képet és lehetőség szerint egy tárgyat az elhunyt rokonodtól. Érdemes lehet kitenned a kedvenc italát és vagy ételét is annak, akit megszeretnél idézni. Tégy egy tál vizet is oltárodra.

Relaxálj egy kicsit és mikor úgy érzed, kellően felkészültél, mondd el a következő igét: „Drága szerettem, csak téged hívlak. Egyes egyedül téged várlak ide. Halld hangomat, jöjj kérlek, mert szeretnék újra szót váltani veled. Kövesd a hangomat, kövesd a fényt, emlékezz rám és térj vissza hozzám.”

Miután sikerült felvenni vele a kapcsolatot és elengednéd, a következőt mondd: „Drága szerettem, most már ideje menned. Kérlek, távozz újra békével és vidd magaddal azokat is, akik esetleg veled jöttek. Légy áldott és pihenj békében!”
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL