MÁGIA

Megérkeztek az idei év leghatásosabb halloweeni varázslatai! – 3+1 ütős mágia október 31-re

Hamarosan itt van október 31, vagyis Halloween, ami nem más, mint az ősi kelta újév ünnep, a Samhain. Ilyenkor megnyílik a láthatatlan világ és e világ közti átjáró, ezáltal még könnyebben kerülhetünk kapcsolatba a szellemekkel, tündérekkel. Gyorsan és könnyedén sikerülnek a varázslatok, hiszen ez egy rendkívül varázslatos, boszorkányos nap!

Minden évben újabb és újabb varázslatokkal igyekszünk szolgálni. Nézd meg közelebbről a következő 3+1 halloweeni varázslatot, hátha találsz közöttük kedvedre valót! 

Töklámpás varázs a szellemek elűzéséért

Ha úgy érzed, hogy valamilyen rosszindulatú szellem vagy energia sújt, akkor végezd el ez a varázslatot Samhain napján. A tök magába szívja a negatív energiákat, átkokat és a rossz szellemeket.

Faragj ki egy tököt, de legyen félelmetes arca. Azután gyújts meg 8 fekete gyertyát. Előbb meditálj, azután vedd kezedbe a tököt és adj neki egy nevet, majd mondd: „X, (tök neve) az a feladatod, hogy magadba szívj minden negatív energiát, vedd le rólam az átkot és szívd magadba. Vonzd magadhoz az ártó, gonosz lelkeket és ejtsd csapdába őket, hogy mire megvirrad, mindent magaddal vidd a túlvilágra.”

Kend be szegfűszeg-olajjal, és tégy bele pár fokhagymagerezdet, szegfűszeget és néhány csipet fekete borsot, plusz egy fekete gyertyát. Helyezd az ajtón kívülre vagy otthonod centrumába. Még két éjszakán gyújtsd meg majd a benne található gyertyát, és a negyedik reggelen ásd el a tököt.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL