MÁGIA

Májusi szerelmi varázslat – így érheted el, hogy a hónapban rád találjon a szerelem

Május hónap az intenzív tavasz és a szerelem időszaka. Amennyiben készen állsz társra lelni, akkor azonkívül, hogy elkezdesz ismerkedni, érdemes lehet elvégezned ezt a szerelmi mágiát, aminek segítségével a következő hetekben sikeresen párra lelhetsz.

Mint azt talán te is sejted, a mágia semmire sem garancia. De ez nem jelenti azt, hogy ne járhatnál sikerrel! Viszont nem szabad elfelejtened, hogy a varázslaton kívül rád is szükség van! Kezdj elismerkedni, társkeresőzz, randizz, tartsd nyitva a szemed, hogy legyen lehetősége a létrejövő mágiának „eljuttatnia” hozzád az új kedveset. Ha be vagy zárkózva, és csak hátradőlsz a csodára várva, nem biztos, hogy sikerrel jársz!

 

Májusi szerelmi varázslat

A következőkre lesz szükséged:

• 10 fehér gyertya
• 10 szál tulipán vagy bármilyen más tavaszi virág
• 10 cetli
• Egy kép rólad
• Egy fémtálka
• Egy ásványvizes tálka
• Fehér fonal
• Boríték vagy doboz

A varázslat menete:

Írd fel a cetlire az „új szerelem” vagy „új kedves” szavakat, ahogy neked jobb. Köss fehér fonallal egy-egyet a virágszálra, amiket tegyél vízbe. Helyezd elé a fényképedet, és a közelébe egy fehér gyertyát.

Gyújtsd meg a gyertyát, vegyél ki egy szál virágot, mártsd bele az ásványvízbe és csöpögtesd a képedre a vizet, miközben azt mondod: „Tulipán (vagy a választott virág) illat van a levegőben, meggyújtották elsején a májusi örömtüzeket, hozza el nekem a tavaszi eső az én szerelmemet, még a hónapban csókoljon meg.”

Ezután tépd le a cetlit, és égesd el, közben képzeld el, ahogy rád talál a szerelem.

Égesd le a fehér gyertyát, a virágot tedd vissza a vízbe, és másnap ismételd meg az egész varázslatot.

Az 10. napon el kell égnie az utolsó cetlinek és gyertyának. A cetlik hamvait, a virágok szirmaival, és a képeddel együtt tedd egy borítékba vagy dobozba, és őrizd meg a hónap utolsó napjáig.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL