MÁGIA

Lásd meg az Igazit álmodban ennek a 3 varázslatnak a segítségével!

Már régen is bevett szokás volt, hogy a hajadonok kíváncsiságtól fűtve varázslatot végeztek annak érdekében, hogy megtudják: ki lesz a jövendőbelijük. Ha ma már kevesebbet is varázsolnak az emberek, arra továbbra is kíváncsiak, vajon ki lesz az igazi. Hogyha téged is izgat ez a kérdés vagy csak szeretnél kipróbálni egy érdekes és egyben szórakoztató varázslatot, akkor mutatjuk mit kell tenned ahhoz, hogy álmodban meglásd, ki lesz a Nagy Ő-d!

Természetesen nem kell mérget venned arra, hogy akit látsz, valóban ő lesz életed szerelme, kezelheted laikusan is a dolgot. Ám biztos, hogy akit álmodban látsz, azzal dolgod van. 

Egyszerű tükörmágia

Ezt a varázslatot telihold napján végezd el. A legjobb, ha szabadég alatt teszed. Szükséged lesz:

• 1 fehér gyertya
• Egy kis tükör
• Szentelt víz
• Egy rózsa
• Vörös anyag
• Fehér anyag

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és helyezd a kellékeket az oltárra. Tedd a fehér ruhadarabra a tükröt és önts rá szentelt vizet e szavakkal: „Tiszta mint a patak, világos, mint a telihold fénye, ilyen tisztán és világosan lássam meg álmomban jövendőbelim arcát.”

Ezután tedd a tükröt a vörös ruhadarabra, rakd rá a rózsát és csomagold be. A következő éjszakáig helyezd egy titkos helyre. Másnap vedd ki a tükröt, tedd a párnád alá és készülj fel az álmokra! Csak vigyázz, hogy sem te, se a tükör ne sérüljön az éjszaka folyamán!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL