MÁGIA

Készítsd el a saját egyiptomi talizmánodat az ősi szimbólumok segítségével!

Tegyél szert szerelemre, boldogságra, pénzre és jólétre, egészségre, védelemre és varázserőre, amire csak szeretnél! Nincs más dolgod, mint elkészíteni hozzá az ősi egyiptomi szimbólumok segítségével a saját talizmánodat és a hozzátartozó egyiptomi isten segítségét kérni, aki teljesíti a vágyadat! Egyáltalán nem nehéz elkészíteni, az eredmény pedig magáért beszél!

Általános tudnivalók

Talizmánodat elkészítheted papírra, de ha érzel hozzá tehetséget magadban, akkor meg is varrhatod. Sőt, akár süthető gyurmából is elkészítheted vagy fából. Válassz olyan anyagot, amibe karcolhatsz! Érdemes lehet benézni egy hobbiboltba, hogy meglásd, milyen lehetőséged vannak.

Ugyanis minden talizmán elején szerepelnie kell, a szimbólumnak, a születési dátumodnak, a keresztnevednek és a hátuljára beleírhatod egy szóval a célodat is. Hogy mekkora legyen az a te döntésed!

Végül minden talizmán elkészítése után, meg kell köszönni és hálálni az istenek segítséget, szóban, illetve nekik ajánlott süteménnyel, borral, sörrel, virággal.

A talizmánt viselheted ékszerként, de az is elegendő lehet, ha magadnál hordod.

Válaszd ki a neked tetsző talizmánt:

{KEPGALERIA}

Hórusz isten talizmánja

Használhatod: védelmet ad, elhárítja a rontás a gonosz erőket

Talizmán készítésének időpontja: telihold

Égess egy kékszínű gyertyát és füstölj tömjénnel

Amint elkészítetted a talizmánt, amibe belekarcoltad Hórusz szemét, fogd a kezeid közé a talizmánt a kezedbe, lásd magad előtt a célodat, majd mond el az igét: „Két föld és Egek ura, óvj meg engem evilági és a láthatatlan világ fenyegetéseitől. Védd meg testemet és halhatatlan lelkemet a gonosz erőktől és a rossz szándéktól. Borítsd rám óvó, védő szárnyaidat, hogy mindig messzire kerüljön el engem a baj!”

Ezután lehelj rá háromszor és mond „Életet lehelem beléd, most már tedd a dolgod!”. Hagyd az oltáron egy éjszaka erejéig vagy süsd ki a gyurmát, ha azzal dolgozol és azután pihentesd ott. Másnap már használhatod is!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL