MÁGIA

Készítsd el a saját egyiptomi talizmánodat az ősi szimbólumok segítségével!

Tegyél szert szerelemre, boldogságra, pénzre és jólétre, egészségre, védelemre és varázserőre, amire csak szeretnél! Nincs más dolgod, mint elkészíteni hozzá az ősi egyiptomi szimbólumok segítségével a saját talizmánodat és a hozzátartozó egyiptomi isten segítségét kérni, aki teljesíti a vágyadat! Egyáltalán nem nehéz elkészíteni, az eredmény pedig magáért beszél!

Általános tudnivalók

Talizmánodat elkészítheted papírra, de ha érzel hozzá tehetséget magadban, akkor meg is varrhatod. Sőt, akár süthető gyurmából is elkészítheted vagy fából. Válassz olyan anyagot, amibe karcolhatsz! Érdemes lehet benézni egy hobbiboltba, hogy meglásd, milyen lehetőséged vannak.

Ugyanis minden talizmán elején szerepelnie kell, a szimbólumnak, a születési dátumodnak, a keresztnevednek és a hátuljára beleírhatod egy szóval a célodat is. Hogy mekkora legyen az a te döntésed!

Végül minden talizmán elkészítése után, meg kell köszönni és hálálni az istenek segítséget, szóban, illetve nekik ajánlott süteménnyel, borral, sörrel, virággal.

A talizmánt viselheted ékszerként, de az is elegendő lehet, ha magadnál hordod.

Válaszd ki a neked tetsző talizmánt:

{KEPGALERIA}

Ankh talizmán

Használhatod: gyógyulás, egészség és hosszú élet biztosítása

Talizmán készítésének időpontja: vasárnap, növő hold vagy telihold

Égess egy sárga színű gyertyát és füstölj zsályával

Miután elkészítetted a talizmánt, amibe belekarcoltad az Ankh-keresztet, fogd a kezedbe a talizmánt a kezedbe, lásd magad előtt a célodat részletesen, majd mond el az igét: „Ankh ereje legyen velem, járjon át az életerő, mely hosszú és egészséges élettel ajándékoz meg engem. Az istenek fogadjanak kegyeikbe, az istenek jelét viselem, szálljon meg az ősi erő, mely halhatatlanná teszi lelkemet!”

Ha szeretnéd, a végén elmondhatod, milyen betegségtől szeretnél megszabadulni.

Ezután lehelj rá háromszor és mond „Életet lehelem beléd, most már tedd a dolgod.”  Hagyd az oltáron egy éjszaka erejéig vagy süsd ki a gyurmát, ha azzal dolgozol és azután pihentesd ott. Másnap már használhatod is!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL