MÁGIA

Készítsd el a saját egyiptomi talizmánodat az ősi szimbólumok segítségével!

Tegyél szert szerelemre, boldogságra, pénzre és jólétre, egészségre, védelemre és varázserőre, amire csak szeretnél! Nincs más dolgod, mint elkészíteni hozzá az ősi egyiptomi szimbólumok segítségével a saját talizmánodat és a hozzátartozó egyiptomi isten segítségét kérni, aki teljesíti a vágyadat! Egyáltalán nem nehéz elkészíteni, az eredmény pedig magáért beszél!

Általános tudnivalók

Talizmánodat elkészítheted papírra, de ha érzel hozzá tehetséget magadban, akkor meg is varrhatod. Sőt, akár süthető gyurmából is elkészítheted vagy fából. Válassz olyan anyagot, amibe karcolhatsz! Érdemes lehet benézni egy hobbiboltba, hogy meglásd, milyen lehetőséged vannak.

Ugyanis minden talizmán elején szerepelnie kell, a szimbólumnak, a születési dátumodnak, a keresztnevednek és a hátuljára beleírhatod egy szóval a célodat is. Hogy mekkora legyen az a te döntésed!

Végül minden talizmán elkészítése után, meg kell köszönni és hálálni az istenek segítséget, szóban, illetve nekik ajánlott süteménnyel, borral, sörrel, virággal.

A talizmánt viselheted ékszerként, de az is elegendő lehet, ha magadnál hordod.

Válaszd ki a neked tetsző talizmánt:

{KEPGALERIA}

Ízisz istennő talizmánja

Használhatod: új szerelem bevonzására, a meglévő kapcsolat felerősítésére, hűség biztosítására, gyermekáldásra, szépséged növelésére, varázserő kérésére

Talizmán készítésének időpontja: Péntek, növő hold

Égess két piros gyertyát és füstölj rózsával.

Miután elkészítetted a talizmánt, amibe Ízisz csomóját karcoltad, ami egyébként véd a szellemektől és a rontástól is. Fogd a kezedbe a talizmánt, vizualizáld a vágyadat részletesen, majd mond el az igét: „Szépség és szerelem istennője, mágia nagy úrnője,  aki ismeri a szív helyes használatát, lásd meg, halld meg, mi az én szívem kívánsága. Adj nekem… (itt öntsd a saját szavaidba, hogy mit kívánsz!”

Ezután lehelj rá háromszor, mond, hogy „Életet lehelem beléd, most már tedd a dolgod!” és hagyd az oltáron egy éjszaka erejéig vagy süsd ki a gyurmát, ha azzal dolgozol és azután pihentesd ott és másnap már használhatod is!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL