MÁGIA

Jó egészség néhány perc alatt! – Varázsold elő ennek a 3 gyógyító mágiának a segítségével!

Érdemes egy kis időt szánni arra, hogy akár mágikus úton is előidézd életedbe a jó egészséged. Csupán néhány percet vesznek igénybe a varázslatok. A siker azon múlik, hogy mennyi energiát fektetsz bele és milyen nagy a hited! Varázsolj életedbe a jó egészségét ennek a 3 gyógyító varázslatnak a segítségével!

Természetesen nem maga a gyógyulás következik be perceken belül – kivéve, ha csoda történik, de arra is van esély! – hanem maga a mágia az, ami nem vesz sok időt igénybe. Válassz egyet a 3 gyógyító varázslat közül és idézd elő életedben a gyógyulást!

A legjobb, ha varázslatokat fogyó hold idején, szerdai napon végzed!
 

Gyógynövényes vudubaba varázslat

Készítsd el a személyes vudubabádat az itt leírtak alapján. 

Amire szükséged lesz a varázslathoz:

  • 13 fehér gyertya
  • Fehér szövet vagy filc
  • Kellékek a varrás (tű, cérna, olló)
  • Egy darab hematit vagy jáde (vagy mindkettő)
  • Filctoll
  • Néhány a következő gyógynövényekből:
  • édeskömény, menta, rozmaring, keserű, angelika, orbáncfű
  • A saját hajszálad

Tégy bele mindent a babába és varrd össze. Egyedül a hajszáladat ne bele tedd, hanem tekerd a feje köré. Ha túl rövid, akkor jobb, ha belevarrod azt is. 

A mellkas közepén rajzolj egy kört, majd egy szívet és abba is egy kört. Ezután vedd a kezeidbe, töltsd fel energiával. Gondolj arra, hogy az a baba te vagy. Mikor felkészültél mondd:
„Ez a baba itt én vagyok. Mágnesként vonzza magába a betegségemet. Kiszívja belőlem a rosszat, a gonoszat, mindent, ami károsítja testemet és lelkemet.”

Ezután nincs más dolgod, mint 13 napig a babával aludni. Az 14 napon égesd el biztonságos körülmények között e szavakkal: „Meggyógyultam, mert a baba átvette minden betegségemet. Tisztítsa meg a tűz és semmisítse meg örökre minden nyavalyámat.”

Égesd el és ezzel készen is vagy.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL