Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Imádkozz a lelkekért! - 5 mágikus ima, amit érdemes elmondanod Halottak Napján

Szerző:
Szabó Anna
Kérd elhunyt szeretteid áldását és segítségét. Kívánj nekik békességet. Kérj tőlük jelet és útmutatást. Mond el akár mind az ötöt vagy csak az egyiket a mágikus imák közül, amik csak Mindenszenteken és Halottak Napján működnek. Nem kell mást tenned, mint gyertyát gyújtanod, és elmondanod ezeket a felettébb hatásos varázslatos imákat! Ne maradj le róluk!

 

A mágikus imáknál mindig annyi gyertyát gyújts, ahány szerettednek szól az ima. Ha gondolod, kidíszítheted az oltárodat, tehetsz oda angyalos szobrokat, vagy az elhunyt szeretteid képeit, kedvenc ételét-italát. De akár össze is kötheted az imádságot más szertartással is.

Bármelyik imát is mondod el, a végén mondj köszönetet szeretteidnek a saját szavaiddal.

Természetesen változtathatod az ima szövegét annak fényében, hogy csak egy emberhez szeretnél szólni vagy minden elhunyt rokonodhoz. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Ima az elhunyt rokonok áldásáért

Szeretteim, kik megtértek már a fénybe, gyertyát gyújtottam értetek, hogy ezen a napon visszatérjetek hozzám. Térjetek vissza hozzám fénnyel, szeretettel és áldással, hulljon fejemre jóságotok, hogy életem boldogságban, egészségben és bőségben teljen. Sem nekem, sem szeretteimnek ne keljen hiányt szenvedniük semmiben, legyen meg mindenünk, amire csak vágyunk, de legfőképp, a szeretet legyen az, ami összeköt bennünket. Amíg csak élünk tartson minket össze a szeretet, a szerelem és a testvériség. Mert nekünk még az élet nehéz és sokszor sötét, de ha a ti áldott fényetek mellettünk van, akkor bátran nézünk szembe az eljövendővel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL