Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Hogy végre megkérje a kezedet varázs

Szerző:
Szabó Anna
Régóta együtt vagytok a kedveseddel és vonakodik megkérni a kezdet, pedig minden tökéletes köztetek? Azt mondja, szeret és boldog veled, mégis vonakodik? Talán csak egy kis löketre lenne szüksége és hogy segíts feloldani neki a belső félelmeit, hogy rávilágíts arra, a házasság csodálatos dolog! Ebben lesz segítségedre ez a varázslat, amely által elérheted, hogy a párod megkérje a kezdet!

 

Természetesen a varázslat nem nyújt százszázalékos sikert, legalábbis nem biztos, hogy mindenkinél egyformán működik. Ez a varázs nem sérti a párodat, nem követsz el rajta erőszakot, csupán segítesz feloldani az esetleges félelmeit, megnyugtatni és ha van benne alapvetően vágy, hogy egyszer megkérjen téged és feleségül vegyen, ezt hozod benne felszínre. Elvégre te sem szeretnéd, ha csak azért kérne meg, mert elbűvölted. Vagyis ez egy szelíd, de ugyanakkor rendkívül hatásos varázslat lehet! Segít elérni a kívánt célodat, rendbe rakja lelkileg a kedvesedet, aki ezáltal készen állhat a lánykérésre.

Kellékek

1 gyűrű

Két piros gyertya

1 fehér gyertya

1 szál vörös rózsa

1 tál víz

Zsálya füstölő

A varázslat menete

A legjobb teliholdkor, de pénteki napon, növő hold idején is elvégezheted. Tégy mindent az oltárodra. Gyújtsd meg a füstölőt, és a piros gyertyákat, amiket egymás mellé helyezel. Tedd közéjük a fehér gyertyát és eléjük a forrásvizet. Vedd kezedbe a gyűrűt, ami jegygyűrűdet fogja jelképezni és érdemes lesz minél többször magadon hordani. Hunyd le a szemedet és vizualizáld a kérésedet. Képzeld el, ahogy a párod megkér. Ne magát a helyszínt vagy hogy-hogyan (ne támassz ilyen elvárásokat) hanem csak azt, hogy megkér. Mikor felkészültél, mond el e szavakat: „Mellettem megtisztulsz a gyerekkor rossz emlékektől, a múlt csalódásaidtól és minden házassággal kapcsolatos félelmedtől.”

Tedd a vízbe a gyűrűt, várj egy kicsit, utána vedd ki és így folytasd: „Most, hogy elmostam minden aggályodat, végre megbékélsz a gondolattal, hogy milyen a jó is a házasság. Hiszen én megbízom benned és te bennem, úgy szeretlek téged, ahogyan te engem, készen állok megállapodni melletted.”

Helyezd a rózsára a gyűrűt, várj egy kicsit, amíg megszárad, majd e szavakkal húzd a gyűrűs ujjadra: „Várok rád, amíg kell, de nem akarok örökké várni, mert az én szívem csak téged akar. Ha te is így érzel irántam, légy olyan bátor, hogy megkéred a kezemet, mert lélekben már most is a férjemnek tekintelek.”

Húzd fel a gyűrűt, hajolj kicsit közelebb a fehér gyertyához és mond oda neki: „Gyertya, te vagy az én kedvesem, égjen el belőled minden, mi félelem és maradjon helyette bizalom és béke. Tudd, hogy szeretlek.”

A tál vizet öntsd ki, a rózsát tartsd meg nyugodtan, a fehér gyertyát égesd le a következő napokban. A gyűrűt pedig viseld annyiszor, ahányszor csak jól esik és légy türelemmel, ne erőltesd ezt a kérdést. A közelében lévő gyűrű és a varázslat majd segít neki erőt adni a nagy kérdés feltételéhez.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL