MÁGIA

Hogy kell igazán jó, ártalmatlan és hatásos vudu babát készíteni? - Vudu mágia I.

Most ne arra számíts, hogy megkapod a kulcsát annak, hogyan állj bosszút a volt férjeden, vagy hogyan bolondíts magadba valakit, mi módon átkozd el a szomszédodat. Lebegjen a szemed előtt a pároddal való kapcsolatod megerősítése, vagy az, hogyan vonzd be a szerencsét, vagy miként gyógyíthatnál. Az ilyen nemes célokhoz mutatjuk most meg, hogy kell igazi vudu babát készíteni.

{KEPGALERIA}

Mi kellhet még?

Továbbá szükséged lesz annak az illetőnek a körmére vagy hajára, esetleg mindkettőre, esetleg testnedve (pl. vére) akiről a babát mintázzuk. Ha van más egyéb apró, személyes tárgy, ami belefér a babába, az is jöhet.

Külön pedig a rituálé során, (ami által rácsatlakozhatunk a személyhez) kelleni fog a bábú mellé az illető fotója, személyes adatai és apró tárgy tőle. Nem muszáj mindegyiket, de minél tönb dolog van tőle, annál jobban fogan működni!

Végezetül, attól függően melyik elkészítési módot választottuk összegezve szükségünk lesz: viaszra, ollóra, tűre, cérnára, szövetre, gyógynövényekre, illóolajokra (növényt helyettesíthetünk vele), gyertyákra, színes fejű gombostűkre, színes bőrszalagokra.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL