MÁGIA

Hívj meg életedbe egy spirituális barátot ezzel a mágikus porral

Szerző:
Szabó Anna
Ha spirituális alkat vagy, akkor sokszor szembesülhetsz azzal, hogy nem ért meg a környezeted. Bizonyára vágyakoztál már egy olyan személy után, akivel jó barátok lehettek, mert ő megért, vele egy szinten vagytok, akivel nem csak közös az érdeklődési körötök, de még talán lelki társak is vagytok. Ez a varázslat segít megtalálni ezt az illetőt! Készítsd el a mágikus port és idézd meg őt!

Ez a varázslat azoknak lett tervezve, akik magányosan gyakorolják hitüket, illetve egymaguk járják a spiritualitás útját. Ez a mágia segít egy vagy akár több olyan barátot is bevonzani, akik olyanok, mint te, és akikkel osztozhatsz a spiritualitás világában. Az ember főleg társasági lény, érthető, ha vágysz arra, hogy megértő barátok között legyél. Nem kell többé egyedül lenned, ha nem akarsz. Hívd meg új barátaidat ezzel a könnyű és hatásos varázslattal!

Kellékek

1 üvegedény (lehet befőtt vagy valamilyen dísztárgy, aminek van fedele)

1 jáde kő

2 rózsaszín gyertya

És a következő keverék: (a növényekből ugyanannyi kell)

1 rész vaspor/mágnespor

1 rész bazsalikom - ez a növény magába foglal mindenféle áldást magába foglal

1 rész írisz  - ez a növény segít minden kommunikációt és kapcsolatot

1 rész rózsa – rózsa a szerelem és szeretet varázslatos kapuja

1 rész szárított grapefruit - nagyon erős vonzerő erővel bír

1 rész gardénia  - megidézi az igaz barátokat

1 rész napraforgó - a Nap mágikus gyógynövénye, amely boldogságot hoz

 

A varázslat menete

Hét nappal telihold előtt kell elkezdened.

Törd össze a gyógynövényeket és add hozzá a vasport. Fogd az üvegedényt, tedd az aljába a jáde követ, majd öntsd a keveréket palackba és végül fedd le.

Most tedd a palackot az oltárra és tégy egy-egy rózsaszín gyertyát mindkét oldalára. Az egyik téged képvisel, a másik a leendő barátodat. Gyújtsd meg az első gyertyát és mondd:

„Ez én vagyok, (a te neved). Az én szeretetem és a mágiám olyan fényesen ég, mint ez a láng. Ezzel a gyertyával egy mágikus barátot idézek az életembe. Úgy világítok, mint egy jeladó az én leendő spirituális barátomnak, hogy megtaláljon.”

Most pedig gyújtsd meg a másik gyertyát e szavakkal:

Ez az én új mágikus barátom. A barátom szeretete és mágikus ereje úgy ég, mint ez a láng. A barátom ragyog, mint egy fényjelző, hogy megtaláljam őt.”

Hagyd égni a gyertyákat egy ideig, amíg megmutatja az új barátodnak az utat feléd. Ismételd meg a gyertyagyújtást mindennap egészen a teliholdig. És mindennap tedd a gyertyákat közelebb egymáshoz, mintha folyamatosan közelednének a másikhoz. Az utolsó napon - a telihold éjszakáján - hagyd leégni a gyertyát.

Miután a gyertyák kialudtak, nyisd ki az üveget, keverd össze és szórd a tartalmat bejárat ajtóhoz és az ablakok párkányára kívülre.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL