MÁGIA

Használd ezt a 6 ősi izlandi mágikus szimbólumot ahhoz, ha gyökeres változásra vágysz!

Itt a lehetőség, hogy ne csak álmodozz róla, hanem ténylegesen is a kezedbe vedd a sorsodat. Pénzre vágysz és jólétre? Egy új kedvesre? Netán jó egészségre? Az ősi izlandi mágikus szimbólumok megadják neked azt, amire vágysz! Ehhez nem kell mást tenned, mint elvégezned a roppant könnyű, de igen erőteljes mágia egyikét, amely felkeltette az érdeklődésedet!

{KEPGALERIA}

Isteni egészség

Ez a szimbólum a gyógyulás folyamatait indítja be a testben és a lélekben egyaránt.

Gyújts szerdán egy fekete gyertyát és karcold bele a nevedet. Legyen a kezed ügyében a kinyomtatott vagy a megrajzolt szimbólum. Ezután tedd egy pohárba és öntsd le mézzel és öntsd fel borral vagy vízzel. Fogd a kezeid közé és képzeld el, hogy megiszod és meggyógyulsz. Mikor eléget koncentráltál, emeld a magasba és mond el az igét: „Az istenek ajándékát tartom a kezemben, áldják meg a szőlőt/vizet, mely meggyógyítja (itt nevezd meg a betegséget) és jó egészséget adnak nekem egy életre, hogy hosszú és boldog életem legyen.”

Keverd fel háromszor az óramutató járásával megegyezően, idd meg és utána mielőbb térj lefeküdni, hogy megtehesse hatását.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL