MÁGIA

Használd ezt a 6 ősi izlandi mágikus szimbólumot ahhoz, ha gyökeres változásra vágysz!

Itt a lehetőség, hogy ne csak álmodozz róla, hanem ténylegesen is a kezedbe vedd a sorsodat. Pénzre vágysz és jólétre? Egy új kedvesre? Netán jó egészségre? Az ősi izlandi mágikus szimbólumok megadják neked azt, amire vágysz! Ehhez nem kell mást tenned, mint elvégezned a roppant könnyű, de igen erőteljes mágia egyikét, amely felkeltette az érdeklődésedet!

{KEPGALERIA}

Két fél összekovácsolása

Ez itt a szerelem szimbóluma. Ezzel elmélyítheted a meglévő kapcsolatodat, mert szerelemmel, szenvedéllyel tölti fel.

Pénteken, növő hold idején nyomtasd ki vagy rajzold fel egy lapra. Töltsd fel a saját energiáddal. Gyújts egy piros gyertyát. Fogd szimbólumot és tedd bele egy vörös kis zsákocskába. Tégy mellé egy tűzkövet, és a párod meg a saját hajszálaidat, amik össze vannak kötve. Ha ez nem lehetséges, bármi más jó, ami a testetekről származik.  Kösd össze jól, majd fogd a kezedbe a zsákot és vizualizáld a vágyadat, képzeld el a kapcsolatot olyannak, amilyennek szeretnéd, majd mond el az igét: „Az istenek hoztak össze bennünket ők is tartsanak együtt minket. Tűzzel és vassal kovácsoljanak össze bennünket, a láncokat a szerelem és szenvedély ereje tartsa össze. Az istenek adják, hogy ez a tűz soha ne hunyjon ki.”

Ezután ha szeretnéd, elmondhatod saját szavaiddal is a vágyadat.

Végül tedd az ágyatok közelébe a zsákocskát és tartsd is ott! Ha nem éltek együtt, akkor pedig legyen a te ágyad közelében!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL