MÁGIA

Használd ezt a 3 mágikus grabovoj számsort és hamarosan pénz üti a markodat!

Grigorij Petrovics Grabovoj 1963. november 14-én született Bogasztvában. A matematika, fizika, alkalmazott mechanika és orvostudomány doktora, aki megalkotta tisztánlátása segítségével a mágikus számsorokat. Erősítsd fel az anyagiakkal kapcsolatos számsorok erejét mágikus keretek között és rövidesen pénz áll a házhoz!

A tisztánlátása révén állította össze a mágikus számsorokat Dr. Grigorij Grabovoj. Minden számsor saját elektromágneses rezgésmintázattal rendelkezik, így a számsorok szerelmet, egészséget vagy akár jólétet adhatnak.

Használd ki az alap számsorok erejét varázslat útján, így még biztosabb lehetsz abban, hogy rövid időn belül rád talál a bőség!

Lehetőség szerint csütörtöki napon, növő hold idején végezd el a választott mágiát:
  

Találjon rád a pénz varázs

Pénz folyamatos áramlásának számsora: 61971421841

Kellékek:

• 6 zöld gyertya
• 1 nagy tál
• 1 kancsó víz
• 1 fénykép rólad
• 1 cetli

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyákat a nagy tál körül. A tálba helyezd a fényképedet, amire ráírtad a számsor. Írd a cetlire a számsort és tedd a vizes kancsóba. Tedd a kezeidet a kancsóra és így szólj: „Legyen áldott ez a víz, mely a bőséget jelképezi.”

Utána öntsd ki a kancsó teljes tartalmát a cetlivel együtt a tálba, miközben azt mondod: „Megnyitom a bőség áramát, árasszon el engem! Folyamatosan áradjon felém a pénz, szünet nélkül töltse zsebemet!”

Hagyd így egy éjszakára és másnap idd meg a vizet vagy mosakodj meg vele, csak ne öntsd ki egyszerűen!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL