MÁGIA

Használd ezt a 3 csodatévő grabovoj számsort és napokon belül rád találhat a jövendőbelid!

Grigorij Petrovics Grabovoj a matematika, fizika, alkalmazott mechanika és orvostudomány doktora, aki tisztánlátása segítségével létrehozta a mágikus számsorokat. Megteheted, hogy a számsorok erejét belesűríted egy varázslatba, így még nagyobb hatalmat az nekik. Ha így teszel, figyeld meg, hogy rövid időn belül rád talál az új szerelem!

A tisztánlátása segítségével állította össze a számsorokat Dr. Grigorij Grabovoj. Minden számsor saját elektromágneses rezgésmintázattal rendelkezik, így ezek szerelmet, egészséget vagy akár jólétet adhatnak.

Használd ki az alap számsorok erejét a mágiában, így még biztosabb lehetsz abban, hogy rövid időn belül rád talál az új szerelem!

Lehetőség szerint pénteki napon, növő hold idején végezd el a választott varázslatot:
  

Jöjj hozzám szerelmem varázs

Szerelem bevonzása, megerősítése: 8884121289018

Kellékek:

• Egy egész vörös rózsa
• 8 piros gyertya

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyákat. Utána egyesével, minden rózsasziromra írd fel a számsort. Közben végig gondolj arra, hogy hamarosan megleled a párodat. Képzeld el, milyen boldogok lesztek, lásd magad előtt az életeteket.

A végén vedd kezedbe a rózsaszirmokat és mondd: „Északról, Nyugatról, Délről és Keletről. Bárhonnan érkezhet hozzám az igaz szerelem. Ne várass tovább lelki társam, hanem jöjj el mielőbb az új szelekkel.”

Végül csupán annyi a dolgod, hogy szélnek ereszted a rózsaszirmokat.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL