MÁGIA

Ha azt szeretnéd, hogy felfigyeljen rád, végezd el ezt a varázslatot – Már holnap érdeklődni kezdhet irántad!

Szeretnéd felkelteni valakinek a figyelmét? Jó volna, ha a kiszemelted észrevenne? Semmi akadálya! A mágia megadhatja neked azt, amire vágysz, méghozzá úgy, hogy közben nem ártasz senkinek. Hiszen a varázslat akkor fog működni, ha van dolgotok együtt, de ebben az esetben akár már holnap észreveheted és randira hívhat téged! De a párban élők is használhatják kapcsolatfrissítésre!


Semmi veszíteni valód nincs azzal, ha elvégzed ezt a varázslatot. Ez a könnyű mágia megadhatja neked azt, amire vágysz: a kiszemelted figyelmét. De még a párban is élők is használhatják, ha úgy érzik, mostanában kedvesük nem figyel rájuk eléggé, így visszacsempészhetik az intimitást a kapcsolatukba.

Pénteki napon, növő hold idején végezd el a varázslatot.
 

Mágia, amive elérheted, hogy a kiszemelted felfigyeljen rád

Kellékek:

• 1 kép rólad
• 1 piros gyertya
• 1 kis chili
• Méz
• Néhány hajszálad
• Rózsa füstölő
 

A varázslat menete:

Először is gyújtsd meg a füstölőt. Majd tedd a fényképedet az oltárra és helyezd rá a hajszálaidat. A gyertyába karcold bele a személy nevét, majd így szólj: „Ez a gyertya kiszemeltem/párom szíve és elméje.”

Azután kend be mézzel és szórj rá chilit. Tedd a képedre és mielőtt meggyújtod, így szólj: „Mikor fellobban a gyertya lángja, irántam való érzéseid is lángra gyúlnak.”
Miután meggyújtottad, így folytasd:

„Ragaszkodsz hozzám, mint a méz,
tűzbe hozlak, mint a chili,
úgy ég értem szíved és lelked, mint ez a piros gyertya lángja.
Vegyél észre, vegyél észre, vegyél észre.”

Ismételd meg egymás után 13-szor. Utána lehetőség szerint, hagyd így a kellékeket éjszakára. Másnap a képet és a gyertyacsonkot tedd az ágyad alá vagy ha oda nem tudod, akkor a fehérneműs fiókodba. Természetesen be is csomagolhatod, csak őrizd meg legalább 13 napig.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL