MÁGIA

Gyors megoldás anyagi problémákra - 5 brutálisan erős pénzteremtő rúnamágia

Szerző:
Szabó Anna
Rendkívüli erővel bírnak az ősi germán rúnák. Minden rúna különböző jelentéssel és mágikus tulajdonsággal rendelkezik. Ha fogod a választott, illetve szükséges rúnát és egy varázslatot építesz rá, azzal megnöveled az erejét és szinte biztos célba talál a vágyad. Vagyis ha neked anyagi gondjaid vannak vagy plusz pénzre lenne szükséged, akkor válasz egyet az 5 roppanterős pénzteremtő rúnamágia közül és rövid időn belül áradni fog feléd az áldás!

Mindegyik varázslatnál a Fehu rúnára lesz szükséged, ami a szerencse, a bőség, a pénz, a jólét rúnája. Sikert és előrelépést hozhat a munkában. Természetesen egyik varázslat sem ígér csodát, de nincs is veszíteni valód azzal, hogy neki veselkedsz valamelyiknek! Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy nem feltétlenül magát a pénzt kapjuk meg, hanem a lehetőséget, amivel megszerezhetjük.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL