Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Ezzel a varázslattal sikeresen kezelheted a gyomorpanaszaidat

Szerző:
Szabó Anna
Természetesen a varázslat nem minősül orvosi segítségnek, ezért tartós és komoly panaszok esetén mindenképpen keress fel egy szakembert. Ám alkalmi jellegű problémák felmerülésekor vagy kezelés kiegészítéseként tökéletes választás lehet, ha egy kis varázslattal toldod meg a gyógyulásodat! Semmit sem árthatsz vele, ellenben rengeteget javíthatsz a testi és a szellemi egészségeden!

 

Mint azt tudjuk, nem pusztán fizikálisan betegíthetjük meg magunkat, hanem lelki szinten is. Vagyis nem csak a rossz ételekkel vagy a kávéval, alkohollal bánthatod a gyomrodat, hanem a sok lenyelt sérelemmel, érzelemmel is, minden olyannal, amit „nem vesz be a gyomrod”.

A varázslat testi és lelki szinten egyaránt hat. Orvosolja a fizikai tüneteket, de lelki szinten oldja a problémát is, ami az esetleges gyomorpanaszt okozza.

Nem lehet elégszer ismételni, hogy nem minősül orvosi kezelésnek, tartós és komoly panaszok esetén fordulj orvoshoz, a varázslatot pedig orvosi kezelés mellett is használhatod, illetve bármikor, amikor csak gyomorpanasz lép fel.

Kellékek

1 citromsárga gyertya

1 pohár víz

1 bőrbarát toll

1 kis borostyán, citrin vagy tigrisszem

(kép: pinterest.com)

A varázslat menete

Bármikor végezhető, nem csak akkor, amikor a probléma fennáll, hanem megelőzés céljából is, főleg ha tudod, hogy rendszeresen vannak gyomorpanaszaid.

A pohár ásványvizet tedd ki pár pillanatra a napra, hogy fénnyel töltődjön meg.

Gyújtsd meg a sárga gyertyát. Ha gondolod, füstölj bátran zsályával vagy levendulával. Minél jobban el tudsz lazulni, annál jobb.

Rajzold fel a hasadra az alább található napfonatcsakra jelét.

Ürítsd ki az elmédet, relaxálj és mikor elérted a teljes nyugalmat. Vedd a kezedbe a pohár vizet majd mond: „Egy pohár éltető napfény van a kezemben, ha az ajkamhoz érintem, átmossa testemet és lelkemet és meggyógyítja sebeimet.”

Helyezkedj el kényelmesen. Ülhetsz, de akár félig fekhetsz is. A pohár víz legyen elérhető közelségben.

Tedd az előzőleg megtisztított ásványt a hasadra és pihentesd rajta az erősebb kezedet, azt, amelyiket írásra is használsz.

Hunyd le a szemedet, vizualizáld a csakrádat, ahogy forog az óramutató járásával megegyezően. Lásd erősnek és ragyogónak. Ekkor mond el az igét: „Bármi is legyen, amit lenyeltem, amellyel ártottam testemnek, amely lelkem gyomrának megemészthetetlen, azt most feloldom. Manipurám megtisztul és meggyógyul.”

Ezután nincs más dolgod, mint így maradni addig, ameddig jól esik. Érezd, hogy az ásványból és a kezedből meleg árad. Bevillanhatnak bizonyos események, gondolatok, érzések, amelyekkel megbetegíthetted magad. Ekkor már zajlik az oldás folyamata. Ilyenkor mindig igyál egy korty vizet.

Mikor már nem jön több emlék, feloldott élmény, és már a melegség érzet is alább hagyott, úgy érzed rendben vagy, akkor idd meg a maradék vizet és elfújhatod a gyertyát.

Az ásványt pedig tisztítsd meg, mielőtt ismét használnád!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL