MÁGIA

Ezzel a varázslattal elérheted, hogy bocsánatot kérjen tőled!

Vannak dolgok, amiket hallanunk kell. Mert jól esik vagy egyszerűen szükségünk van rá a továbblépéshez. Ilyen lehet a bocsánat szó is. Ha te azt érzed, mindenképpen hallanod kell azt, hogy valaki bocsánatot kér tőled, végezd el a varázslatot! Amennyiben igazán van rá hajlandóság, meg fogja tenni!

Megbántott, megsértett valaki? Nem is büszkeségből, dacból, de szükséged van arra, hogy bocsánatot kérjen? Amennyiben a lelke mélyén tudja, hogy hibázott és képes megtenni, akkor ez a varázslat segíteni fog! Végezd el ezt a varázslatot szerda este, növő hold idején:

Kellékek

• Mirha
• Tömjén
• Tűzálló tálka
• Kék gyertya
• 18 kisdarab papír
• Szentelt víz
• Kálmos vagy zsálya olaj

A varázslat menete

Gyújtsd meg a mirhát és a tömjént, és füstölj ki a nyitott bejárati ajtón. Ezzel „hívod meg" az megbocsátást. Utána menj oda, ahol a varázslatot végzed és gyújtsd meg a kék színű gyertyát, amit bekensz az általad választott olajjal. Írd fel a kilenc darab papírra az illető nevét, akitől a bocsánat szót várod. Erre a kupacra spriccelj egy kis szentelt vizet. Utána a másik kilenc papírkára a te neved kerüljön és csepegtess rá egy kis szentelt vizet Végül erre a kis halomra kellene rátenned, ráerősítned a gyertyát, amit hat napon át kell égetned.
Minden éjszaka, mikor elkezdet égetni, mond el hozzá az igét:

„Kérj tőlem bocsánatot, és én megbocsátok neked. Csak így szabadulhatsz meg terheidtől és lelhetsz nyugalomra. Mindkettőnk lelke sokkal könnyebb lesz! Mondd, hogy bocsánat, és minden el van felejtve!”

A hét nap elteltével, csomagold a gyertya maradványát és a papírokat egy fehér anyagba, és dobd bele a folyóba vagy ásd el.

Hamarosan bocsánatot fog kérni tőled!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL