MÁGIA

Ezzel a 4 varázslattal elérheted, hogy sikerüljön a gyerekednek leérettségizni

Úgy gondolod, jól jönne a gyermekednek egy kis támogatás? Egy kis plusz löket a kabalák meg a jó kívánságok mellé, hogy sikeresen leérettségizzen? Akkor pont neked lett kitalálva ez a 4 ártatlan, de ütős varázslat, amivel megtámogathatod a fiadat vagy lányodat és mintegy hátszelet biztosítva elérheted, hogy sikeres vizsgát tegyen! Természetesen attól még a gyerekedé lesz az érdem, te csak egy csipetnyi mágiával segítesz be!

{KEPGALERIA}

Áld meg a kabalát!

Van a gyermekednek valamilyen kabalája? Szerencsehozó ékszere? Ha nincs, akkor te is adhatsz neki egyet, valamilyen szerencsét hozó tárgyat vagy követ. Ám a vizsga előtti napon érdemes előbb megáldanod! Kezdésnek tisztítsd meg folyó víz alatt. Utána gyújts egy fehér meg egy zöld gyertyát, illetve babér vagy fahéj füstölőt. Fogd a kezeid közé, töltsd fel szeretettel, a saját energiáddal. Képzeld el, hogy sikeres vizsgát tesz a fiad vagy a lányod. Ezután mond el az igét: „Szerencse illatát érzem a levegőben, ez a X (tárgy megnevezése) most színültig telik erővel, hogy a viselője szerencsés vizsgát tehessen. Szívem, lelkem benne van, azt kívánom járjon szerencsével mindennap!”

Hagyd ott éjszakára az oltárodon. Egy kicsit még hadd érje a gyertyafény és a füstölő, majd másnap add neki oda, hogy viselje vagy legalábbis legyen nála.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL