MÁGIA

Ezzel a 4 varázslattal elérheted, hogy sikerüljön a gyerekednek leérettségizni

Úgy gondolod, jól jönne a gyermekednek egy kis támogatás? Egy kis plusz löket a kabalák meg a jó kívánságok mellé, hogy sikeresen leérettségizzen? Akkor pont neked lett kitalálva ez a 4 ártatlan, de ütős varázslat, amivel megtámogathatod a fiadat vagy lányodat és mintegy hátszelet biztosítva elérheted, hogy sikeres vizsgát tegyen! Természetesen attól még a gyerekedé lesz az érdem, te csak egy csipetnyi mágiával segítesz be!

{KEPGALERIA}

Sikeres vizsga varázs

Akár a vizsga előtti este vagy aznap, gyújts egy zöld gyertyát és karcold bele gyermeked nevét. Majd fogj egy róla készült fotót, tedd a gyertya elé. Kenj egy kis mézet a képére, szórj rá egy kis fahéjat és ragassz hozzá egy babérlevelet. Ezután vizualizáld, hogy sikeres vizsgát tesz és milyen boldogan fogja mesélni, hogy átment. Mikor eleget koncentráltál, tedd a kezeidet a képe fölé és mond el az igét: „Jó szerencsével indítalak ma útnak, hogy holnap/ma mikor próbatétel előtt állsz, álld majd a sarat. Az istenek adják a szádba a megfelelő szavakat, meríts erőt tudásodból, mert én megáldottalak és bármi történjék, sikeres vizsgát fogsz tenni.”

Még hagyd egy kicsit égni a gyertyát, (utána mindennap érdemes kicsit meggyújtani) és tedd egy borítékba a gyermeked képét és tedd biztos helyre addig, amíg nem kapjátok meg az eredményeket vagy amíg tart a vizsgaidőszak. Utána meg lehet válni tőle.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL