MÁGIA

Ez a mágikus gyertya egész évben távol tartja tőled a balszerencsét! – varázslat

Amennyire csak lehet, szeretnéd biztosítani, hogy a 2022-es éved szerencsésen alakuljon? Ez esetben itt az egyik legerősebb és egyben legegyszerűbb mágia, amit csak elvégezhetsz. Készítsd el a varázslat leírása alapján a mágikus gyertyát, majd gyújtsd meg és tartsd távol egész évben magadtól a balszerencsét és a negatív energiát!

Ennek a gyertyának a célja, hogy távol tartsa tőled a balszerencsét és a negatív energiákat, hogy elkerüljenek a fizikai vagy lelki kellemetlenségek. Persze meg lehet, hogy nem tudja teljesen mértékben elűzni őket, ha egyszer meg kell valamit tapasztalnod, de jelentős mértékben leredukálhatja a kellemetlenségeket.

Azok, akik vállalkozó szelleműek vagy tapasztaltabbak, maguk is elkészíthetik a gyertyát viaszöntéssel. Ám ha nem vagy kísérletező alkat, azzal sincs baj, így is el fogod tudni végezni a varázslatot.
 

Az áldott gyertya varázs

Kellékek:

• Viasz, kanóc és hőálló edény a viaszöntéshez vagy
• 2 fekete gyertya
• Zsálya füstölő
• Néhány hajszálad és körömdarabod
• Szenteltvíz
• Só

A varázslat menete:

Újhold napján kell elkészíteni a gyertyát. Ha te magad készíted nulláról a gyertyát, kövesd a gyertyaöntés szabályait és közben add hozzá a hajszálaidat és körömdarabjaidat.

Amennyiben nem szeretnél gyertyakészítéssel bajlódni, akkor gyújtsd meg az egyik fekete gyertyát és annak csepegő viaszával erősítsd rá a másik gyertyára az összetevőket.

Fontos, hogy végig arra a fókuszálj, hogy ez a gyertya megvéd téged és távol tartja tőled a negatív energiákat.

Mikor készen van a gyertya, fogd a kezeid közé és így szólj: „A tűz és a viasz keltett életre, égess el minden negatív energiát, mely a közelembe férkőzik.”
Utána hintsd meg szentelt vízzel és mondd: „Isten vize megáld, és távol tartja tőlem a gonosz energiát.”

Azután forgasd meg a füstölő füstjében és így folytasd: „A szent füst elriaszt tőlem minden ártó szándékot.”

Végül tedd egy sóval teli tálba és mondd: „Ha mégis valami a közelembe férkőzött, a só megtisztít és elűz minden rosszakaratot.”

Egyelőre ennyi, mert meg kell várnod telihold napját és akkor gyújthatod meg e szavakkal: „Ez a gyertya testem és lelkem, mely egész évben védve mindent fenyegetéstől. Gonosz szándék nekem nem árthat, a balszerencse messzire elkerül, mert velem van a tűz, a víz, a levegő, a föld és az isten(ek), így engem rossz nem érhet az idén.”

Akár egy nap, akár több nap alatt égesd el a gyertyát, aminek csonkját végül otthonod közelében temesd el.

Mikor ég a gyertya, közben érdemes meditálni és vizualizálni, hogy aranyló fény vesz körbe és teljesen védett vagy.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL