MÁGIA

Ez a mágikus gyertya egész évben távol tartja tőled a balszerencsét! – varázslat

Amennyire csak lehet, szeretnéd biztosítani, hogy a 2022-es éved szerencsésen alakuljon? Ez esetben itt az egyik legerősebb és egyben legegyszerűbb mágia, amit csak elvégezhetsz. Készítsd el a varázslat leírása alapján a mágikus gyertyát, majd gyújtsd meg és tartsd távol egész évben magadtól a balszerencsét és a negatív energiát!

Ennek a gyertyának a célja, hogy távol tartsa tőled a balszerencsét és a negatív energiákat, hogy elkerüljenek a fizikai vagy lelki kellemetlenségek. Persze meg lehet, hogy nem tudja teljesen mértékben elűzni őket, ha egyszer meg kell valamit tapasztalnod, de jelentős mértékben leredukálhatja a kellemetlenségeket.

Azok, akik vállalkozó szelleműek vagy tapasztaltabbak, maguk is elkészíthetik a gyertyát viaszöntéssel. Ám ha nem vagy kísérletező alkat, azzal sincs baj, így is el fogod tudni végezni a varázslatot.
 

Az áldott gyertya varázs

Kellékek:

• Viasz, kanóc és hőálló edény a viaszöntéshez vagy
• 2 fekete gyertya
• Zsálya füstölő
• Néhány hajszálad és körömdarabod
• Szenteltvíz
• Só

A varázslat menete:

Újhold napján kell elkészíteni a gyertyát. Ha te magad készíted nulláról a gyertyát, kövesd a gyertyaöntés szabályait és közben add hozzá a hajszálaidat és körömdarabjaidat.

Amennyiben nem szeretnél gyertyakészítéssel bajlódni, akkor gyújtsd meg az egyik fekete gyertyát és annak csepegő viaszával erősítsd rá a másik gyertyára az összetevőket.

Fontos, hogy végig arra a fókuszálj, hogy ez a gyertya megvéd téged és távol tartja tőled a negatív energiákat.

Mikor készen van a gyertya, fogd a kezeid közé és így szólj: „A tűz és a viasz keltett életre, égess el minden negatív energiát, mely a közelembe férkőzik.”
Utána hintsd meg szentelt vízzel és mondd: „Isten vize megáld, és távol tartja tőlem a gonosz energiát.”

Azután forgasd meg a füstölő füstjében és így folytasd: „A szent füst elriaszt tőlem minden ártó szándékot.”

Végül tedd egy sóval teli tálba és mondd: „Ha mégis valami a közelembe férkőzött, a só megtisztít és elűz minden rosszakaratot.”

Egyelőre ennyi, mert meg kell várnod telihold napját és akkor gyújthatod meg e szavakkal: „Ez a gyertya testem és lelkem, mely egész évben védve mindent fenyegetéstől. Gonosz szándék nekem nem árthat, a balszerencse messzire elkerül, mert velem van a tűz, a víz, a levegő, a föld és az isten(ek), így engem rossz nem érhet az idén.”

Akár egy nap, akár több nap alatt égesd el a gyertyát, aminek csonkját végül otthonod közelében temesd el.

Mikor ég a gyertya, közben érdemes meditálni és vizualizálni, hogy aranyló fény vesz körbe és teljesen védett vagy.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL