Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Extragyors karmatisztító varázs, hogy hamarabb találjon rád a boldogság és a bőség

Szerző:
Szabó Anna
Tudjuk, hogy a karmánk aszerint alakul, miként cselekedtünk a múltban és ezek a tettek alakítják a jelenünket, amellyel meg a jövőbeli helyzetünket formálhatjuk. Persze nem lehet minden múltbéli tettet kiradírozni, mintha nem történt volna meg, de el lehet érni, hogy gyorsabban és folyamatosan oldódjanak. Ha beveted az extragyors karmatisztító varázst, annál hamarabb érheted el a boldog életet!

A következő varázslat segít feloldani a rossz karmát. Általa megszabadulhatsz karmikus terheidtől, akár jelen életedben idézted elő, akár egy korábbiban. Így ha úgy érzed, átok ül vagy rajtad vagy rontás, akár még azt is feloldhatod. Megszabadulhatsz a fájdalomtól, a nehézségektől, akadályoktól és minden negativitástól. Ezáltal elérheted azt, hogy életed jobbra forduljon és mivel semmi sem áll az utadba, nincs rajtad negativitás, ami visszaverje a pozitív energiát, hamarabb és gyorsabban talál rád a boldogság és a bőség. De azért a jövőre nézve nem árt, ha odafigyelsz a tetteidre!

Kellékek

Egy fehér gyertya

Olajkeverék levendulából, olívából és napraforgóból (kész olajokkal is dolgozhatsz)

Zsálya és szantál füstölő

A varázslat menete

Szombaton, fogyó hold idején végezd el a varázslatot és előtte rituális tisztító fürdőt kell venned sóval. A fürdőzés közben mond el 8-szor, hogy „Felszabadítom testemet és lelkemet, nincs ami terhelje.” Utána lehetőség szerint fehér ruhát ölts magadra.

Karcold bele a nevedet és a születési dátumodat a gyertyába, majd kend be az olajjal. Füstölj zsályával és szantállal. Rajzold fel homlokodra (de ne a harmadik szemhez) a koronacsakra jelét.

Hunyd le a szemedet és koncentrálj. Képzeld el, ahogy a testedben összegyűlik a fekete negatív erő és kiszáll belőled a koronacsakrádon keresztül. Közben elkezdheted kántálni a mantrát: „Megszabadulok a régi tetteimtől. Átadom magamat az Isteni Kegyelemnek, amely megbocsát és feloldja minden múltbéli tettemet, ezzel tisztítva meg engem a rossz karmától. "

27, 53 vagy 108 alkalommal érdemes elkántálni a siker érdekében. Utána még ajánlatos relaxálnod és vizualizálni azt, hogy miben nyilvánul meg a varázslat eredménye. Hogy mutatkozik meg a boldog élet és a bőség az életedben.

Érdemes teljesen leégetni a gyertyát, hogy még gyorsabban érhesd el a kívánt hatást.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL