Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Érd el, hogy csak téged lásson a kedvesed! - Senki másra ne nézzen varázs

Szerző:
Szabó Anna
Nyugtalankodsz a párod miatt? Aggódsz amiatt, hogy megnéz másokat? Ez még semmit jelent, de ha téged aggaszt és féltékenységgel tölt el, akkor érd el, hogy csak téged lásson! Ezt megteheted hétköznapi úton és a kapcsolatotok javításával, illetve egy kis mágiával. Elérheted, hogy annyira káprázatos, ellenállhatatlan legyél a párod szemében, hogy ne akarjon másra nézni!

Azt mondják, hogy nézni szabad, fogni nem. Ha a párod csak megnéz mások, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged vagy mást kíván. Ám ha téged mégis rossz érzéssel tölt és félsz attól, hogy negatív hatással lesz a kapcsolatodra, akkor tégy ellene! Kezd azzal, hogy beveted a hétköznapi praktikákat, és egy kicsit felfrissíted a külsődet, megpróbálsz a párod kedvében járni és felfrissíted a kapcsolatotokat, új élményekkel töltöd meg. Ezeket egyébként is érdemes rendszeresen megtenni.

Mellett pedig bevethetsz egy kevéske mágiát is. A varázslat annyira varázslatossá téged, hogy a párod csak téged fog látni. Felerősíti benne az irántad való érzelmeit, így semmi kétség, hogy te leszel a szívszerelme.

Kellékek

8 piros gyertya

1 kép rólad

1 tükör

Piros szalag

Parfüm (olyan, amit a párod is szeret)

A varázslat menete

Pénteki napon, növő hold idején vagy teliholdkor végezd el a varázslatot. Szükséged lesz egy kis tükörre. Írd rá a párod nevét, akár rúzzsal, bármi olyannal, amit utána le tudsz törölni.

Helyezd el kör alakban a 8 piros gyertyát, gyújtsd meg őket. Fújd be magadat azzal a parfümmel, amelynek illatát a párod is szereti. 

Ezután vedd a kezedbe a kis tükröt, de előbb relaxálj. Tisztítsd meg az elmédet. Idézd fel a párodat. Lásd őt magad előtt. Azután nézz a tükörbe és mondd: „Én vagyok az egyetlen, aki iránt rajongással telve nézel. Én vagyok az egyetlen, aki vágyat ébreszthet benned. Csak engem láss, csak engem végy észre, mert ellenállhatatlan vagyok a szemedben. Egyedül én létezem számodra, emlékezz, mit érzel irántam!”

Tedd a tükröt a gyertyakör közepére és helyezd el vele szemben a fényképedet. Lehetőség szerint hagyd így éjszákra a tükröt és a képet. De még előbb vedd kezedbe a piros szalagot és köss rá 8 csomót, miközben azt mondod: „Amikor rám nézel, eszedbe jutsz, hogy mennyire szeretsz!”

Másnap ezt tedd egy biztos helyre és őrizd meg legalább egy hónapig.
 

mágia varázslat szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL