MÁGIA

Ennek a varázslatnak a segítségével álmodban találkozhatsz egy elhunyt szeretteddel

Szeretnéd újra látni elhunyt férjedet, édesanyádat vagy az egyik nagyszülődet? Ne aggódj, nem kell hozzá szellemet idézned! Ennek az egyszerű varázslatnak a segítségével megszólíthatod őt, hogy találkozz vele álmodban. Miért pont ott? Mert sokkal könnyebb lehet álomban létesíteni kapcsolatot a szellemekkel, amikor a tudatunk alszik. Ha valóban ezt akarod, akkor kövesd pontosan a varázslat menetét!

Tudd, hogy a mágia nem garancia, és nem ígér csodát, de az is igaz, hogy akár könnyűszerrel megadhatja neked azt, amire vágysz: hogy újra láthasd egy elhunyt szerettedet. Ha ő is szeretne találkozni veled, vagy üzenete van számodra, akkor könnyűszerrel létrejöhet a kapcsolat álmodban, amikor a tudatod pihen és képes vagy olyan élmények befogadására, mint egy szellemmel való találkozás.

Íme, a varázslat, amelynek segítségével álmodban találkozhatsz egy elhunyt szeretteddel:
 

A következőkre lesz szükséged:

• 9 fehér gyertya
• 1 kép az elhunyt szerettedtől
• 1 tárgy az elhunyt rokontól
• Esetleg olyan étel vagy ital, amit szeretett az elhunyt
• 1 hajszálad
• Tömjén füstölő

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a füstölőt és a kör alakban elhelyezett gyertyákat. Tedd középre a kellékeket. Vedd a kezedbe a fényképet, koncentrálj rá érzelmileg az illetőre, mintha ott lenne veled és így szólj: „X, (az illető neve), kövesd a fényt és halld hangomat, találkozni akarok! Jöjj el ma kérlek hozzám, ha nincs ellenedre, jöjj el ma kérlek. (Jöjj és légy a vendégem, hoztam abból, amit annyira szeretsz.)"

Az utóbbit akkor tedd hozzá, ha tettél ki az oltárra olyan ételt vagy italt, amit az elhunyt szeretett.

Azzal folytasd a mágiát, hogy a kezedbe veszed az elhunyttól származó tárgyat. Ha elég hosszú hajad, tekerd rá a hajszáladat, ha nem, akkor csak fogd össze vele mondd: „Ma éjjel, X, álmomban várni fogok rád. Keress meg, hadd lássalak, hadd érintselek meg. Légy olyan jó, hogy ne állj ellent kérésemnek, utána visszatérhetsz a te világodba békével.”

Még egy kicsit meditálhatsz, hiszen minél nagyobb energiát fektetsz a varázslatba, annál nagyobb esélyed van a sikerre.

A kellékeket hagyd az oltárodon, míg az elhunyt tárgyát, ha lehetőséged van rá, tedd a párnád alá vagy az ágyad közelébe.

Menj mielőbb lefeküdni és elalvás előtt végig gondolj az elhunytra, aki remélhetőleg csakugyan meglátogat álmodban!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL