MÁGIA

Szeret? Gyűlöl? Haragszik? - Ennek a varázslatnak a segítségével megtudhatod, hogyan érez irántad valaki

Szeretnéd tudni, hogy érez irántad a párod vagy a kiszemelted? Haragszik még rád a barátod? Milyen érzéseket táplál irántad a kollégád? Létezik egy varázslat, ami a segítségedre lehet ebben. Akkor olvass tovább, kövesd a leírtakat és már ma megismerheted a célszemély szívének titkaid!

Egyáltalán nem kell sok eszköz ennek a varázslatnak az elvégzéséhez. Csupán egyetlen „nehézsége” van, méghozzá az, hogy éjfélkor a legcélszerűbb elvégezni, legalábbis olyankor, amikor feltehetően az illető már alszik, mert így könnyebben ismerheted meg az érzéseit. Álmában nem tudja tudatosan elrejteni akár saját maga elől, de legalábbis nyitott arra, hogy beengedjen téged a szívébe.

 

Mit érez irántam varázs

Kellékek:

• 1 szív alakú gyertya
• 1 kép az illetőről
• Egy tárgy az illetőtől (nem muszáj, de célszerű)
• Zsálya füstölő

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a füstölőt. Helyezd a képre a szív alakú gyertyát. Előbb relaxálj, kapcsolj ki, nehogy a saját érzéseid csapjanak be. Ha kicsit tartasz attól, hogy azt fogod „hallani”, amire vágysz, akkor kezd így a varázslatot:

„Légy hozzám hű, ne árulj el szívem, ne hagyd, hogy vágyaim megtévesszenek, az igazságot akarom tudni.”

Miután felkészültél, gyújtsd meg a gyertyát, koncentrálj a személyre és így szólj: „Ahogy a gyertya lángja ég a szíven, úgy világítja meg X (illető neve) érzéseit is velem szemben. X, engedj belépni a szívedbe, hadd ismerjem meg irántam való érzéseidet.”

Fogd a kezeid közé a személytől származó tárgyat és mondd: „X, áruld el, mit érzel irántam! Mutasd meg!”

Hunyd le a szemedet és figyelj. Ha nincs akadálya annak, hogy megtudd, mit érez irántad és engedi, akkor egy erőteljes érzés uralkodhat el rajtad. Meglehet, hogy egyszerre több érzés is megrohamoz, hiszen nemcsak egyetlen érzése lehet az irányodba. Ám sok esetben van egy domináns érzés. Csak figyelj, és érezz! Ne próbáld meg befolyásolni, fogadd el a kapott érzéseket.

Amikor úgy érzed, végeztél, köszönd meg az illetőnek, hogy megmutatta érzéseit és elfújhatod a gyertyát. Hogyha nem vagy biztos a dolgodban, tedd a képét éjszakára párnád alá és talán álmodban derül fény a veled kapcsolatos érzéseire.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL