MÁGIA

Bűvöld el Valentin-napon a 3 varázslat egyikével és tiéd lesz a szíve!

Szeretnéd biztosítani a párod szerelmét? Vagy a kiszemeltedet lenne jó meghódítani? Ha az ég is úgy akarja, akkor ennek semmi akadály! Próbáld ki a maximálisan veszélytelen, 3 Valentin-napi szerelmi mágia egyikét és bűvöld el a kedvesedet vagy éppen a leendő párodat, hogy megnyerd magadnak a szívét!

Ezek a varázslatok nem minősülnek szerelmi kötésnek, viszont ha nincs semmi akadály, akkor könnyedén megadhatják neked azt, amire vágysz: a párod, illetve a kiszemelted szívét! Válassz egy Valentin-napi mágiát és végezd el február 14-én:

Izzik a levegő varázs

Gyújts egy piros gyertyát. Egy kis lábosba tégy egy közös képet magadról és párodról vagy egyet-egyet magatokról, illetve rólad és a kiszemeltedről. Forrald fel a vizet, majd szórj hozzá egy teáskanál chilit és adj hozzá egy evőkanál mézet is, azután egy marék rózsaszirmot. Mikor minden benne van, így szólj:

„Ahogy forr a víz a lábosban,
úgy izzik közöttünk is a levegő.
Ahogy a chili és a méz elolvad a vízben,
Úgy nő közöttünk a szenvedély és a vonzalom.
Ahogy a rózsaszirmok a vízben áramlanak,
Úgy kerülök én egyre közelebb és közelebb hozzád és a szívedhez.”

Ezután nincs más dolgod, mint mikor kihűlt a keverék, öntsd át egy üvegbe a vizet a képekkel és a rózsaszirmokkal együtt. A hónap végéig őrizd meg, azután kiöntheted a folyadékot a szabadba.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL